INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Perez vrea un nou mandat la Real Madrid » Ce jucător încearcă să fure de la Barcelona

FOTO: Dailymail.co.uk
FOTO: Dailymail.co.uk

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 14:53

Real Madrid a încercat să dea o adevărată lovitură marii rivale, FC Barcelona. "Galacticii" l-au dorit pe Gerard Deulofeu (18 ani), jucător care nu şi-a prelungit contractul cu gruparea catalană.

Unul dintre cotidianele de casă ale catalanilor, Sport.es, a dezvăluit cum voia Florentino Perez să îl fure pe Deulofeu. Spaniolii pun această intenţie pe seama alegerilor care vor avea loc în vară la Real Madrid. 

Această lovitură i-ar fi asigurat practic lui Perez un nou mandat la cîrma clubului din Spania. În ultimele sezoane, Deulofeu a fost membru de bază al echipei a doua a Barcelonei, pentru care a înscris de 13 ori în acest sezon.

Chiar şi aşa, şansele ca tînărul să ajungă la Madrid sînt destul de mici, jucătorul delarînd că vrea să continue la Barcelona, iar obiectivul său pentru sezonul viitor este să urce la prima echipă. 

5 meciuri are Deulofeu la prima echipă a Barcelonei

3 goluri în 5 meciuri are atacantul la naţionala de tineret a Spaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
blaustein
blaustein  •  16 Februarie 2013, 12:46

Il cumpara pe Deulofeu si ce face cu el?! Da o mare lovitura Barcelonei..wow...cat de tare, va fi reales garantat!, poate doar in mintea voastra. Il cumpara si o sa faca ce a facut cu toti pustii talentati care i-a avut in curte in ultimultimp, il da in alta parte, eventual cu clauza de rascumparare. Soldado, Portillo, Garay, Canales, Carvajal, Jese Rodriguez... unii mai vechi, unii inca tin de Real, daca li se dadea incredere ajungeau la un nivel mult mai bun decat unii care sunt acum in lot, fara sa dau nume pt a evita polemicile.

miky198
miky198  •  15 Februarie 2013, 19:42
Postat de sakazuke pe 15 Februarie 2013, 18:18

cu cine ai sa tii sapt care vine......si cu cine ai tinut anul trecut????

Sunt realist......si Milan este departe de ce a fost......mai ales in ziua de azi a petrodolarilor cand Silvio a stat "degeaba" si n-a "produs" ca premier.....alea sunt "baliverne" cu avere de 7-8 miliarde.......daca ai ajuns sa-l vinzi pe Ibra/Silva....deci sanse pt Milan la CL/campionat au foarte mici.....decat sa n-aiba "bulan" ca Chelsea:))

xstream
xstream  •  15 Februarie 2013, 19:19
Postat de zidane92 pe 15 Februarie 2013, 16:17

la doping va lasam pe voi sa dati lectii si sa mai bagati niste pastile in messi pana explodeaza oricat va laudati voi tripleta de mijlocasi ofensivi ca di maria-ozil-cr7 nu a existat si nu va exista problema realului e apararea faptul ca vesnic chiar si acuma in loc sa se preocupe sa rezolve problemele defensive tot la transferurile unor staruri din atac se gandesc bale si falcao nu au ce cauta la madrid decat daca pleaca di maria sau benzema/higuain atat luatii pe hummels ,schmelzer si piszczek si realul va fi de neoprit

://www.ligabbva.com/3215_barcelona/1931473_diez-jugadores-del-barcelona-pasan-el-control-antidopaje-de-la-uefa.html

Vezi toate comentariile (25)
Comentează