INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Peru - Uruguay 0-0, 5-4 d. pen. // I-au stricat bicentenarul Maestrului Oscar Tabarez, după un nou thriller cu mult VAR!

Peru - Uruguay 0-0, 5-4 d. pen.
Peru - Uruguay 0-0, 5-4 d. pen.

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 10:35

Luis Suárez a fost unicul care a greşit la departajare, după ce Cavani ratase incredibil în prima repriză, la al 200-lea meci al selecţionerului Tabárez. Peru nu câştigase niciodată o loterie de la 11 metri!

Cea mai titrată echipă a Copei América a părăsit, surprinzător, turneul încă din "sferturi". Uruguay a capotat sâmbătă, după încă un nul în 90 de minute şi drama de la 11 metri, unde peruanii au fost necruţători şi au umbrit recordul incredibil stabilit de Oscar Washington Tabárez, 72 de ani.

"Maestrul" a ajuns în meciul de la Salvador la bariera 200 ca selecţioner al celeştilor, pe care îi conduce neîntrerupt în al doilea mandat, din martie 2006!

A plâns "Pistolarul"!

L-au trădat însă chiar oamenii săi de gol. Luis Suárez a ratat primul de la punctul cu var şi a rămas singurul în seria de 10 lovituri de departajare! Muslera n-a făcut nicio minune, iar "Pistolarul" a plâns disperat la final, asumându-şi vina eliminării premature. Cavani putea da verdictul favorabil în 90 de minute, dar a dezamăgit şi el, cu ocazia risipită incredibil din 6 metri în prima repriză. Şi încă o câştigătoare de grupă a plecat acasă!

Au învins blestemul

La fel de adevărat e că trupa lui Gareca s-a schimbat mult faţă de victima fără replică din faţa Braziliei, 0-5 în grupe. S-a apărat bine, a ştiut să sufere, a scăpat şi de trei goluri, toate anulate corect cu VAR!, aşteptând penaltyurile. Niciodată în istorie, la un turneu oficial, peruanii nu trecuseră mai departe la loterie! Şi pentru a treia oară la ultimele patru ediţii, ajung în careul de aşi al Copei América. Chile îi aşteaptă miercuri noaptea.

200de meciuri are Tabárez ca selecţioner al Uruguayului, record mondial: 60 în preliminariile CM, 20 la CM, 30 la Copa America, 5 la Cupa Confederaţiilor şi 85 de amicale. 98 de victorii, 48 de egaluri şi 54 de eşecuri

7din cele 8 echipe calificate în "sferturi" n-au marcat în 90 de minute, premieră în istoria competiţiei. Numai Argentina a înscris, 2-0 cu Venezuela

3din cele 4 semifinaliste s-au decis la penaltyuri în actuala ediţie. E a doua oară în istorie, după turneul din 1955, dar prima când trei "sferturi" se termină fără goluri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează