INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Peter Schmeichel a desființat una dintre vedetele lui Manchester United: „Uită-te la el! Asta nu e mândrie”

Peter Schmeichel / Foto: Getty Images
Peter Schmeichel / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 15:43 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 16:12

Peter Schmeichel (60 de ani), legendarul portar al celor de la Manchester United, l-a criticat pe Aaron Wan-Bissaka (26 de ani), fundașul dreapta al „diavolilor roșii”, pentru golul primit de echipa lui ten Hag în deplasarea contra celor de la Brentford, terminată la egalitate, scor 1-1.

Duelul Brentford - Manchester United a furnizat un final de meci cu adevărat palpitant. „Diavolii roșii” au deschis scorul, în minutul 90 + 6, prin Mason Mount, care a transformat pasa de gol a lui Casemiro, contrar cursului jocului: gazdele au avut de-a lungul partidei 31 de ocazii de gol, cu 20 mai multe decât oaspeții!

Turcii anunță bomba verii: Ianis Hagi, cumpărat de Galatasaray
GALATASARAY
Turcii anunță bomba verii: Ianis Hagi, cumpărat de Galatasaray

Discursul fără menajamente al lui Peter Schmeichel

Trei minute mai târziu, Brentford a reușit să egaleze și să stabilească scorul final al partidei: 1-1. Ajer a punctat din pasa de gol livrată de Toney, la capătul unei faze care a stârnit nemulțumirea lui Peter Schmeichel, la adresa lui Aaron Wan-Bissaka.

Peter Schmeichel a criticat faptul că Wan-Bissaka nu s-a mișcat suficient de rapid pentru a-l lăsa în poziție de ofsaid pe Ivan Toney, ceea ce ar fi făcut ca Manchester United să plece cu toate cele trei puncte de pe terenul lui Brentford.

„Dacă te uiți la Wan-Bissaka, la golul celor de la Brentford, și la asta mă refer prin standarde... Wan-Bissaka este acolo pe stânga, mingea este încrucișată și acum uită-te la el. Pleacă, merge, merge, face jogging...

Iar Ivan Toney ar fi fost în ofsaid, dacă Wan-Bissaka s-ar fi mișcat concomitent cu linia de fund. Acel gol nu ar mai fi avut loc. Uită-te la el (n.r.- Wan-Bissaka) cum iese! Uită-te la el!

Asta nu este Manchester United, asta nu este mândrie, nu reprezintă standarde înalte! Asta nu înseamnă să te concentrezi pe ceea ce este meseria ta! A costat, să nu-l învinuim pentru asta, dar în acel moment, din cauza a ceea ce a făcut sau nu a făcut, un lucru simplu precum concentrarea, Brentford a egalat”, a fost reacția lui Peter Schmeichel, conform mirror.co.uk.

VIDEO Meciul zilei » Manchester City - Arsenal. Duel crucial în lupta la titlu în Premier League. Trec „cetățenii” pe primul loc sau reușesc „tunarii” să rămână lideri?

Citește și:

Iftime a criticat ultima mutare din Superliga: „O mare prostie!”
ANTRENOR
Iftime a criticat ultima mutare din Superliga: „O mare prostie!”
Cornel Șfaițer confirmă GSP și anunță: „Va fi un De Zerbi de România!”
POLI IAȘI
Cornel Șfaițer confirmă GSP și anunță: „Va fi un De Zerbi de România!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează