INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Pierdere importantă pentru Wenger: un jucător important pleacă de la Arsenal » Și-a negociat pe ascuns contractul cu viitoarea echipă

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2017 11:05

Alexis Sanchez a fost văzut vineri în capitala Franței, iar The Sun scrie că și-a negociat deja contracul cu PSG.

În timp ce Arsene Wenger se amăgește cu ideea că va reuși să-l păstreze încă un sezon pe Emirates, Alexis Sanchez își vede de drumul său. Vineri a fost văzut la Paris, în hotelul Royal Monceau Raffles, alături de noul director sportiv al PSG-ului, Antero Henrique.

"Într-adevăr, domnul Sanchez a sosit într-o limuzină, astăzi după-amiază. Dar noi suntem obișnuiți să primim oaspeți din lumea fotbalului", a confirmat pentru tabloidul The Sun un angajat de la recepție.

Același The Sun a aflat că golgeterul Arsenalului și-a negociat contractul cu PSG, înainte de a se întâlni cu Wenger: "Alexis e disperat să joace în Liga Campionilor, iar francezii îi satisfac toate pretențiile".

Daily Mail, la rându-i, dezvăluie astăzi că președintele parizienilor, Nasser al-Khelaifi, mizează pe relațiile foarte bune pe care le are cu managerul "tunarilor" pentru a finaliza tranzacția.

De serviciile chilianului este foarte interesată  și Man. City, numai că Wenger nu vrea cu niciun chip să-l vândă în Premier League, și mai ales unei concurente la titlu. Altfel spus, încă un atu pentru PSG! 

2018e anul în care-i expiră lui Sanchez contractul cu Arsenal

20.300.000 €pe an îi oferă PSG atacantului chilian

55.800.000 €i-au propus francezii lui Arsenal pentru Alexis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează