INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA - BARCELONA 1-1

Pique a răbufnit după încă un pas greșit al Barcelonei: "Ieșiți din peșteri și bucurați-vă de soare! Situația se va schimba"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2018 11:29

Barcelona continuă seria slabă din campionat, remizând 1-1 cu Valencia.  Campioana Spaniei a pierdut deja 9 puncte după 3 egaluri și o înfrângere în ultimele patru etape. Cel mai supărat e Gerard Piqué, care a greșit și cu Valencia.

Real e blocat, speriat, a uitat parcă fotbalul atât de eficient în ultimele sezoane. Dar nici Barcelona nu-și revine în LaLiga. Un meci mare cu Tottenham, 4-2 în Champions, și înapoi la suferința din Spania. 1-1 la Valencia, a patra partidă consecutivă fără victorie în campionat. Trei egaluri și o înfrângere. Nouă puncte pierdute după numai opt etape. A cedat și locul 1, preluat de surprinzătoarea Sevilla. 

Defensiva, mereu o grijă

Ce e mai îngrijorător, apărarea e tot mai fragilă, neatentă, greșind în lanț și lăsându-l de multe ori fără speranță pe Ter Stegen. În ultimele 5 partide, inclusiv cea de pe Wembley, a primit gol de fiecare dată: 8 goluri în total, de trei ori câte două. 

Principalul vinovat e Piqué, care a greșit și duminică, pe Mestalla. Și totuși, el e supărat și le răspunde ironic celor ce-i reproșează jocul slab. "Sunt mulți oameni, și nu doar la Madrid, care de-abia așteaptă ca lucrurile să nu meargă bine pentru mine. Eu sunt mereu vinovat la goluri", a declarat catalanul la zona mixtă. "Pot fi fericiți. Cei care mă atacă ar trebui să iasă din peșterile lor și să se bucure de soare. Mai ales televiziunile, pentru că această situație se va schimba". 

Urmează Sevilla și Clasico

Neșansă pentru Piqué: după pauza pentru confruntările naționalelor, vin două meciuri pe muchie de cuțit în LaLiga. Cu Sevilla și cu Madridul. Chiar dacă vor fi acasă, tot va fi extrem de greu. Iar Messi nu poate salva echipa la nesfârșit. 

11  goluri a marcat Messi în 10 meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile (6 reușite în 8 partide de campionat)

"Vrem mereu să câștigăm. Iar când nu reușim, avem impresia că am pierdut două puncte. Ne-a fost foarte greu să depășim liniile defensive ale Valenciei" Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

Citește și: Florentino Perez nu mai suportă ca Real Madrid să fie umilită » Care sunt cele două variante pe care le are pentru a-l înlocui pe Julen Lopetegui!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
116675229309516
Mosadino Generalism  •  08 Octombrie 2018, 19:05

Pigue... tati esti bun, nu te lasa sa cazni in deznadejde, odihneste-te nitelus si... fruntea sus pt ca esti un jucator de top !!!

fibra
fibra  •  08 Octombrie 2018, 12:16

Sa faci egal la Valencia este normal,cum adica pas gresit? Nici o echipa nu poate castiga totul,iar la spanioli sunt cateva echipe puternice Real, Atletico,Sevilla,Valencia,iar celelalte cand joaca cu "granzii"alearga de doua ori mai mult decat in alte meciuri. Cu Leganes si Girona se poate spune cum va place,pasi gresiti,dar cu Valencia la ea acasa in nici un caz.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează