INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DISPUTĂ

VIDEO Încă una de la Pique: ultima achiziție în ciuda Shakirei, după ceasul Casio » „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”

Gerard Pique și-a luat Renault Twingo, în ciuda fostei soții Shakira +8   FOTO
Gerard Pique și-a luat Renault Twingo, în ciuda fostei soții Shakira

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 19:20 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 19:48

Gerard Pique (35 de ani) continuă seria ironiilor la adresa fostei soții Shakira, după ce frumoasa cântăreață columbiană, în vârstă de 45 de ani, l-a atacat fără menajamente în ultima piesă lansată.

  • Shakira a lansat o nouă piesă, în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap și a stârnit nenumărate comentarii pe rețelele sociale pentru că versurile au atacuri directe la fostul iubit, Gerard Pique, dar și la noua parteneră a acestuia, Clara Chia.

Unul dintre versurile Shakirei - „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo / Ai schimbat un Rolex cu un Casio” - pare să-l fi scos din sărite serios pe fostul fundaș al Barcelonei. După ce s-a afiașt pe Twitch cu un ceas Casio, despre care a spus că a devenit noul sponsor al ligii sale de fotbal, Pique a „recidivat”.

Gerard Pique și-a luat Renault Twingo, în ciuda fostei soții Shakira

Gerard Pique și-a luat Renault Twingo
Gerard Pique și-a luat Renault Twingo
Gerard Pique și-a luat Renault Twingo
Gerard Pique și-a luat Renault Twingo
Gerard Pique și-a luat Renault Twingo
+4 FOTO

Pique și-a făcut apariția pe unul dintre terenurile pe care se desfășoară meciurile din „Kings League”, divizia proaspăt înființată de acesta, la volanul unui Renault Twingo. Pe scurt, o nouă „înțepătură” la adresa mamei copiilor săi. Shakira și Gerard Pique și-au anunțat despărțirea la începutul lunii iunie 2022.

Renault Twingo e un autoturism de oraș construit de producătorul francez Renault. A început să fie comercializat începând cu 1993 și se află deja la cea de-a treia generație. Prețul de pornire al unui Twingo de ultimă generație este de 21.350 de euro.

Caracteristicile ultimului model de Renault Twingo

  • Tipul de combustibil: Energie electrică
  • Acceleraţie 0 - 100 km/h: 12.9 sec
  • Viteza maximă: 135 km/h
  • Voltajul bateriei: 400 V
  • Autonomia electrică: 180 km
  • Consum mediu de energie: 16-16.3 kWh/100 km

Versurile noii piese lansate de Shakira, un atac direct la Gerard Pique și Clara Chia, noua iubită a fostului fotbalist de la Barcelona

Shakira a lăsat amabilitățile deoparte și are un mesaj clar pentru tatăl copiilor ei: „Asta ca să te scandalizeze, mestecă și înghite ca să nu te usture. Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică. Eu fac doar muzică, îmi pare rău că te irită".

Pique a ironizat-o pe Shakira în direct: „Casio e noul sponsor!”. Cum s-a implicat „Kun” Aguero :D
spania
Pique a ironizat-o pe Shakira în direct: „Casio e noul sponsor!”. Cum s-a implicat „Kun” Aguero :D

Îmi pare rău, am luat deja un alt avion Nu mă mai întorc aici, nu vreau o altă dezamăgire, Te dădeai mare campion 
Dar când am avut nevoie de tine, mi-ai arătat cea mai proastă versiune 
Îmi pare rău, dragă, ar fi trebuit să dau afară pisica (n.r. - aluzie la Pique) în urmă cu multă vreme O lupoaică așa ca mine (n.r. - aluzie la piesa She Wolf, lansată în 2009) nu e pentru amatori 

O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine Pentru tipi ca tine Sunt prea bună pentru tine Și de aceea ești acum cu o fată exact ca tine Asta e pentru ca tu să te scandalizezi Mestecă și înghite, înghite și mestecă
Nu mă întorc la tine
Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică Eu doar fac muzică Îmi pare rău că te irită M-ai lăsat vecină
cu soacra Cu presa la ușă și datoriile la Fisc
Ai crezut că m-ai rănit, dar m-ai făcut mai dură Femeile nu mai plâng Femeile fac bani 

Ea are un nume de persoană bună E clar că nu e ceea ce pare (n.r. claramente - clar. Joc de cuvinte în care a strecurat numele Clara, al actualei iubite a lui Pique) Ea are un nume de persoană bună Clar este exact ca tine 
Pentru tipi ca tine 
De la iubire la ură nu este decât un singur pas, 
Nu te întoarce aici, fii atent la mine. Fără resentimente, dragă. Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare. 

Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine Ești atât de diferit încât nici măcar nu te pot recunoaște Eu fac cât două de 22 
Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo 
Ai schimbat un Rolex cu un Casio Tu mergi repede, ia-o mai încet
Mergi mult la sală, dar antrenează-ți și creierul un pic. Sunt fotografiată peste tot Aici mă simt ca un ostatic Mie îmi convine, O să eliberez casa mâine Și dacă vrei poți s-o aduci și pe ea la tine.

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Pique a ironizat-o pe Shakira în direct: „Casio e noul sponsor!”. Cum s-a implicat „Kun” Aguero

Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dresko321
dresko321  •  16 Ianuarie 2023, 11:15
Postat de brujo pe 16 Ianuarie 2023, 09:03

Asa, Casio are nevoie de reclama lor ... :))))))))))))))) Cele mai vandute ceasuri din lume au nevoie de reclama ca sa ce ? :)))) Sa ia si locul 2 ? :)))

nu te prea duce capul. ce produse n-au nevoie de reclamă? ești bun de afacerist, în două zile ai da faliment

brujo
brujo  •  16 Ianuarie 2023, 09:03
Postat de dresko321 pe 16 Ianuarie 2023, 06:19

ce vrăjeală ieftină. asta e doar reclamă la twingo și casio. penibili

Asa, Casio are nevoie de reclama lor ... :))))))))))))))) Cele mai vandute ceasuri din lume au nevoie de reclama ca sa ce ? :)))) Sa ia si locul 2 ? :)))

stefdomi
stefdomi  •  16 Ianuarie 2023, 07:41
Postat de dobrin pe 15 Ianuarie 2023, 21:33

Un Ferrari vechi de 45 de ani nu trece testul la emisii, te sufoca cu gazele de esapament. Tot mai bun un Twingo electric nou cu emisii zero.

Nici Twingo ăla nu e nou, are 2-3 decenii…

Vezi toate comentariile (11)
Comentează