INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pique protesta în „El Clasico” de la 11 ani: „Arbitrii ajută Real Madrid încă de la juniori!”

Gerard Pique, foto: Guliver/gettyimages
Gerard Pique, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 11:24 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 11:31

Fundașul central al Barcelonei, Gerard Pique, a revăzut o fază de la un mini „El Clasico”, pierdut cu 2-3 la „Alevines”, categoria de 10-11 ani. 

Gerard Piqué, 34 de ani, crescut la Academia La Masia și jucând la prima echipă a Barcelonei din 2008, a avut multe confruntări cu Real Madrid și nu o dată s-a plâns de arbitraj.

Într-un documentar prezentat de Movistar, fundașul central catalan a revăzut o fază de la un mini „El Clasico", în finala unui turneu la „Alevines", categoria de 10-11 ani.

Barcelona, cu Piqué și Cesc Fàbregas în echipă, a condus cu 2-0, dar Real (cu Granero printre titulari) a întors scorul, câștigând cu 3-2. Toate cele trei goluri fiind marcate de Alberto Lora, care a jucat la seniori 11 ani pentru Sporting Gijón (2007-2018) și care evoluează acum, la 34 de ani, la Marino de Luanco, în liga a 4-a.

Pique, deposedat înainte de golul 3: „E fault, omule!”

La golul decisiv, Lora îl deposedează tocmai pe Piqué la mijlocul terenului, Piqué cade și protestează, iar Lora scapă spre poartă și înscrie. Revăzând acțiunea, catalanul râde și spune: „E fault, omule! Arbitrii ajută Real Madrid de la juniori!".

558 de meciuria jucat Gerard Piqué pentru Barcelona în toate competițiile, marcând 49 de goluri

29 de trofeea cucerit fundașul central cu echipa blaugrana (inclusiv 8 titluri în LaLiga și 3 victorii în Champions)

Citește și alte știri despre Barcelona: 

Bombă pe piața transferurilor! Tatăl și impresarul lui Haaland sunt în Spania: au negociat cu Barcelona, urmează Real Madrid

5 ani de la dispariția lui Johan Cruyff. Barcelona face un anunț major ca omagiu: cine e antrenor în noul sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
severusl
severusl  •  03 Aprilie 2021, 12:41

Barcelona e cea mai ajutata echipa in ultimii 20 de ani, si in La Liga si in UCL. Daca nu va aduceti aminte, cautati gol messi fault suarez la varane (grosolan), 2 lovituri de pedeapsa neacordate cu VAR intr-un meci mai recent barca real, Barca-PSG, si multe altele. Hai ca e ajutata Real ... nu prea

ripensistu
ripensistu  •  03 Aprilie 2021, 11:34

Real Madrid a furat doar in mandatul lui Santiago Bernabeu('43-'78) si in cel al lui Florentino Perez('00-'06,'09-prezent).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează