INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Planul de ultimă oră al lui Real Madrid: Isco şi James Rodríguez, sacrificaţi pentru Neymar

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 13:36

Real Madrid nu renunţă la visul de a-l aduce pe Neymar (27 de ani). Pentru transferul brazilianului, clubul madrilen ar fi decis să-i vândă la vară pe Isco (26 de ani) şi James Rodríguez (27 de ani).

"Columbianul poate fi cheia afacerii, pentru că PSG este interesată, iar Bayern Munchen nu va exercita dreptul de cumpărare după împrumutul de două sezoane. Real vrea să-l includă în preţul tranzacţiei", anunță El Chiringuito TV.

James e evaluat la 50 de milioane de euro, sumă la care va adăuga 170 de milioane de euro la oferta pentru Neymar.

Pretenţiile clubului francez ar creşte însă dacă va cuceri Liga Campionilor. Isco nu mai intră în vederile lui Solari şi preşedintele Perez l-a anunţat că trebuie să plece.

Citește și:

Zidane după Allegri? Francezul ar veni în vară cu Marcelo şi Icardi la Juventus

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  27 Februarie 2019, 14:45
Postat de bazinga pe 27 Februarie 2019, 14:32

BLA,BLA,BLA.....Petarde spaniole de doi bani!M-am saturat de serialul asta interminabil cu NEYMAR inapoi in Spania!Nu pleaca niciunde,o sa vedeti.....Cine mai crede aberatiile spaniolilor?

Chestia e ca nu spaniolii au lansat aceste dume, ci hartia de impachetat peste. Maine tot aici o sa citim despre rasturnarea de situatie.

bazinga
bazinga  •  27 Februarie 2019, 14:32

BLA,BLA,BLA.....Petarde spaniole de doi bani!M-am saturat de serialul asta interminabil cu NEYMAR inapoi in Spania!Nu pleaca niciunde,o sa vedeti.....Cine mai crede aberatiile spaniolilor?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează