INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Planul diabolic al lui Mourinho » Cum vrea United să îl convingă pe Messi

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 15:49

Leo Messi ezită să își prelungească înțelegerea cu Barcelona, care expiră în 2018, iar marile cluburile stau la pândă pentru a-l transfera.

Manchester United este una dintre formațiile care vrea să îl aducă pe starul argentinian, iar Jose Mourinho a venit cu un plan pentru a-l aduce pe Messi, potrivit presei din Spania.

Adidas, sponsorul tehnic al lui United, se implică în acest transfer și vrea să îl convingă pe Messi să vină la "diavoli".

Presa din Spania anunță că jucătorul ar uma să primească 100 de milioane de euro pe an. United ar urma să îi dea un salariu de 50 de milioane de euro, iar restul sumei ar urma să fie achitată de Adidas, care este și sponsorul lui Messi.

250.000.000 €este clauza de reziliere a contractului lui Messi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează