INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Planul lui Guardiola » 4 staruri mondiale sînt pe lista celor de la Manchester City

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 15:45

Pep Guardiola nu va mai continua la Bayern Munchen și vrea să antreneze în Premier League.

Cea mai probabilă destinație a spaniolului este Manchester City, iar presa iberică scrie că antrenorul a făcut deja lista de transferuri pentru formația engleză.

Guardiola vrea să profite de bugetul uriaș pe care șeicii îl pot oferi și a stabilit 4 ținte pentru perioada de transferuri. Pep vrea să îi aducă la City pe David Alaba, de la Bayern Munchen, pe Paul Pogba, de la Juventus, și pe Pique și Messi de la Barcelona, potrivit Mundo Deportivo.

Dacă englezii ar plăti pentru fiecare jucător suma la care sînt cotați pe transfermarkt.de, șeicii vor trebui să cheltuiască 260 de milioane de euro. Dar Barcelona nu este dispusă să îl lase pe Messi să plece, iar City trebuie să plătească clauza de reziliere, în valoare de 250 de milioane de euro. Astfel, suma pe care o va cheltui City ar putea ajunge la 400 de milioane de euro.

Cum ar putea arăta City în sezonul 2016-2017: Hart - Sagna, Otamendi, Pique, Alaba - De Bruyne, Fernandinho, Pogba - Sterling, Messi, Aguero

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  08 Ianuarie 2016, 06:39

nu stiu daca il poate lua p messi, restul parca, parca....

maryan72
maryan72  •  07 Ianuarie 2016, 20:52

da e clar nici asta nu ne are la inima.

bogdzsch
bogdzsch  •  07 Ianuarie 2016, 18:32

exact.inventiile celor de la gsp.pep stie ca messi va pleca de la barca doar daca nu va mai fi dorit.o alta speculatie despre un eventual transfer nu exista.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează