INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Platini: "Unii au uitat că fotbalul e un joc şi au intrat într-o spirală a datoriilor" :X

Michel Platini, Platini, UEFA
Michel Platini, Platini, UEFA

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2009 00:00

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a afirmat că echipele greşesc atunci când se împrumută sume mari de bani, deoarece pot avea probleme în viitor, iar cluburile mici sunt dispuse să trucheze meciurile, informează site-ul oficial al forului.

"Unii au uitat, din cauza aspectului financiar, că aceste competiţii sunt evenimente sportive. Este intolerabil ca unele cluburi, participante în cupele europene, să se împrumute de bani pentru a-şi îndeplini obiectivele, ceea ce le duce într-o spirală a datoriilor, lucru care le poate distruge", a spus Platini într-un editorial postat pe site-ul UEFA.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
skrap
skrap  •  30 Octombrie 2009, 20:55

si echipele, cu 400 de milioane cat au dat pe transferuri si-au furato, ma astept la un blat in returul cupei.. in cate datorii a bagat Florentino Perez real madridu numai el stie... va dati seama cat trebuie sa plateasca la bancii pentru imprumuturile care le-a facut? cred ca face imprumut luna de luna sa plateasca salariile jucatorilor.. nu au inteles ca bagatu sutelor de milioane in transferuri nu aduce neaparat performanta, si aici avem exemplu chiar real madrid..

skrap
skrap  •  30 Octombrie 2009, 20:52

face referire la Real Madrid, nu la meciul care la disputat, si cand a cumparat Real toti jucatorii aia cu 300,400 de milioane el a fost contra... cum sa dai pe un fotbalist 95 de milioane de euro? si a spus ca sumele astea distrug fotbalul si asa si este.. va dati seama cat de jos a coborat liga 1 in momentul in care real a dat 95 de milioane pe un fotbalist? noi nu dam mai mult de 1 mil jumate pe un fotbalist.. transferurile astea distrug fotbalul..

 •  30 Octombrie 2009, 19:02

Cher Michel, fotbalul nu mai e demult un simplu joc, e o bataie pe bani si iar pe bani, sunt interese mult mai mari decat cele sportive ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează