INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pleacă de la Barcelona? Starul echipei e îndemnat de iubită să se transfere în Anglia

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 16:34

Gerard Pique, unul dintre cei mai importanți jucători de la Barcelona, ar putea pleca în vară de la formația catalană.

Presa din Spania scrie că Shakira, iubita fundașului de 30 de ani, își dorește ca jucătorul să plece din Spania și i-a spus acestuia că o destinație bună ar fi Anglia.

Se pare că Shakira este deranjată de modul în care Pique este tratat de presa din Spania și de faptul că acesta este mereu supus presiunii, dorindu-și mai multă liniște pentru Pique.

Manchester United, Chelsea și Arsenal sunt printre echipele care îl vor pe fundașul Barcelonei.

Astfel, fundașul catalan ar putea să plece de la Barcelona după 9 ani. Pique este un produs al Academiei La Masia, iar în 2004 l-a cumpărat Manchester Untied. Ulterior a fost împrumutat la Real Zaragoza, iar în 2008, Barca l-a adus înapoi.

24 de trofee
are Pique la Barcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bogdzsch
bogdzsch  •  17 Ianuarie 2017, 08:49

Toate balivernele de stiri.De parca lui Pique ii mai arde acum la 30 ani sa se duca in Anglia sa scoata aia untul din el.

iosif_vs
iosif_vs  •  16 Ianuarie 2017, 17:07

De parca in Anglia ar putea dormi pe el.. il fugaresc aia ca pe hotii de cai. In Spania are 5-6 meciuri grele pe sezon, in rest se poate conserva. In Anglia toti adversarii vin peste tine 95 de minute. Se pricepe si shakira la fotbal :)))) Aia vrea moda si *** la Londra

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează