INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Pleacă Jurgen Klopp în Elveția? :) Ce declara neamțul în urmă cu patru ani

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 16:36

O declarație dată de Jurgen Klopp în 2015, în momentul numirii pe banca lui Liverpool, a fost readusă la actualitate. Managerul german declara că următorul job va fi în Elveția dacă nu câștigă niciun titlu. 

Liverpool are un sezon aproape perfect. „Cormoranii” și-au depășit recordul de puncte în Premier League și au ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

Jurgen Klopp se poate vedea însă din nou fără trofee la final. 

În acest moment, cota lui Liverpool la câștigarea Ligii Campionilor este de 20.00, după eșecul categoric din turul cu Barcelona, scor 0-3. Nici în competiția internă lucrurile nu stau mai bine. Formația lui Klopp are o cotă de 4,50 pentur a triumfa în Premier League.

În acest context, presa din Anglia a readus în prim-plan o declarație dată de Klopp în 2015: „Avem nevoie de timp. Ar trebui să câștigăm măcar un titlu în următorii patru ani. Dacă nu, voi merge să antrenez în Elveția”.

Timpul a expirat.

Vezi și:

Cristiano Ronaldo și-a dezvăluit secretele la 34 de ani: „E primul lucru pe care-l fac la un club nou” + Ce planuri are după retragere: „Nu exclud această variantă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
vendredi13
vendredi13  •  03 Mai 2019, 22:26

Eu sunt fan Liverpool şi îmi pare rău că este foarte posibil să nu câștige PL nici anul ăsta. Şi acum îmi aduc aminte cum a alunecat Gerrard în meciul cu Chelsea. Pare o echipă ghinionistă din punctul meu de vedere, dar nu ştiu cine ar putea veni ca Liverpool să mai fie aproape de titlu. Poate doar să plece şeicii de la City sau Pocchetino de la Tottenham. Anul viitor va fi mai greu dacă pleacă Klopp, mai ales că e pe sufletul lui Liverpool.

rivaldinho
rivaldinho  •  03 Mai 2019, 20:03
Postat de red77 pe 03 Mai 2019, 17:58

Da fcsb ce are?

Esti obsedat de FCSB.

rivaldinho
rivaldinho  •  03 Mai 2019, 20:02

A facut lucruri senzationale la Liverpool, Liverpool fiind o formatie nici de pluton pana la venirea sa. Le-a bagat zeci, poate sute de milioane in buzunar sefilor de la Liverpool, prin Premier League si Liga Campionilor. Pe langa asta, a ajuns sa transfere datorita muncii sale jucatori foarte buni la Liverpool. Nici nu trebuie sa castige vreun titlu, poate sa ramana si in urmatorii 1-2 ani fara titlu, cat timp vin banii si formeaza o formatie extrem de puternica. Dupa, Liverpool cu el va domina sezon de sezon. Dar chiar si asa, si in Liga si acasa in Anglia are de lupta impotriva a City cel putin, poate si un Tottenham si cele mari din Europa...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close