INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pleacă Marcelo de la Real Madrid? Ce i-au transmis Florentino Perez și Zinedine Zidane

Ferland Mendy, dreapta
Ferland Mendy, dreapta

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iunie 2019 10:19

Marcelo (fundaș stânga, 31 de ani) nu mai este sigur de locul de titular în echipa lui Zidane, după ce gruparea „blanco” este foarte aproape să achiziționeze un fotbalist de la Lyon.

Fotbalistul care evoluează pe același post ca Marcelo, Ferland Mendy (24 de ani, Olympique Lyon), este așteptat în cursul zilei de azi să efectueze vizita medicală pentru Real Madrid, având în vedere faptul că naționala Franței are o zi liberă în această duminică.

Sosirea lui pe „Bernabeu” poate pune sub semnul întrebării garanția rangului de titular al lui Marcelo, clătinat serios sezonul recent încheiat și de tânărul Sergio Reguilon.

Zinedine Zidane și Florentino Perez sunt dispuși să renunțe la serviciile brazilianului, însă doar dacă și acesta își dorește o nouă experiență.

O opțiune optimă pentru Marcelo ar putea fi reprezentată de Juventus, acolo unde ar fi din nou coleg cu bunul său prieten Cristiano Ronaldo, care l-a chemat deja să joace împreună din nou.

23de meciuri are Marcelo în acest sezon de La Liga pentru Real, cele mai puține prezențe din ultimii 5 ani pentru brazilian

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează