INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Plecări importante de la Barcelona » Catalanii i-au reziliat contractul lui Andoni Zubizarreta. Şi Carles Puyol a decis să plece!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 19:02

Conducerea clubului catalan a decis să-i rezilieze contractul lui Andoni Zubizarreta, directorul sportiv al clubului şi cel care se ocupa de transferuri, iar Carles Puyol a decis să plece şi el de la Barca.

Josep Maria Bartomeu, preşedintele catalanilor, a fost cel care a luat decizia de a întrerupe colaborarea cu fostul portar, după aproape cinci ani de cînd acesta a fost numit în această funcţie, anunţă presa din Spania.

Lui Zubizarreta i se reproşează campania slabă de achiziţii din această vară, în principal aducerea lui Thomas Vermaelen, cel care nu a jucat nici un minut pentru Barcelona din cauza accidentărilor, şi eşecul în a transfera un fundaş dreapta, care să-l înlocuiască pe Dani Aleves, care a intrat în ultimele şase luni de contract.

Carles Puyol, cel care începînd din acest sezon a fost adjunctul lui Zubizarreta, a anunţat că va pleca de la Barcelona, printr-un mesaj pe contul său de Facebook.

"Prin acest comunicat vă anunţ că încetez colaborarea cu Barcelona, după trei luni şi jumătate. Am învăţat multe şi acum vreau să cresc profesional şi să experimentez alte lucruri în alte părţi. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul şi dragostea arătate", a scris Carles Puyol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dan
dan  •  06 Ianuarie 2015, 11:29

Ma indoiesc ca aducerea lui Vemaelen e principala problema. Exista jucatori adusi de Zubi care au aratat ca nu sunt de nivelul Barcelonei, pentru ca AU JUCAT. Deci aducerea lor poate fi evaluata, in sensul in care a fost sau nu benefica. Vermaelen nu a jucat.

sakazuke
sakazuke  •  06 Ianuarie 2015, 00:55

daca puyol a facut asta ......e clar .actuala conducere este plina de ,,bube negre" iar el nu vrea sa isi asocieze numele si imaginea cu ei. presimt ca va fii in viitoarea conducere propusa de laporta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează