INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - SOUTHAMPTON 0-0

PlictiSarri » 70 la sută posesie, zero ocazii! Chelsea a fost fluierată de fani, iar ziarele au desființat echipa londoneză

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 10:58

Chelsea a început 2019 cu un semieșec, dar, mai mult decât acest 0-0 acasă cu Southampton, a dezamăgit prin jocul slab, o tiki-taka deranjantă pentru fani și plictisitoare pentru presa britanică.

Perioada de grație s-a dus, iar acum Maurizio Sarri a devenit ținta criticilor.

"Bore-Ball. Chelsea a avut peste 70 la sută posesie, dar nu și-a creat nicio ocazie mare", a titrat The Sun, care-l acuză pe italian pentru schimbarea poziției lui Kante, prin mutarea franco-malianului din fața apărării, pentru a-i face loc preferatului Jorginho, adus de la Napoli.

"Fără Hazard, singura lumină se stinge"

Daily Mirror l-a criticat pe managerul londonezilor pentru lipsa unui X-factor și a spiritului de luptă:

"După un exercițiu de trezire după Sărbători cu Palace, încă o evoluție fără inspirație a unei foste campioane a Angliei. Scoateți-l pe Eden Hazard din echipă și singura lumină se stinge.

Joc fără contur și fără să amenințe poarta, niciun semn de agresivitate de stradă pe care obișnuia s-o aibă cu Diego Costa". Iar Daily Express a punctat și reacția suporterilor de pe Stamford Bridge: "Evoluția cenușie, în fața unui portar debutant, a fost fluierată".

Morata putea salva rezultatul în fața antepenultimei clasate, dar golul i-a fost anulat pentru ofsaid, o decizie controversată a arbitrului. Chelsea rămâne pe locul 4, dar Arsenal și Man. United se apropie amenințător. 

"Am jucat bine în primii 80 de metri, dar nu ne-am descurcat în ultimii 20. Am dominat, însă nu ne-am creat suficiente ocazii și în astfel de meciuri doar dacă reușești să marchezi primul gol găsești apoi spații"
Maurizio Sarri, manager Chelsea

"A fost dificil și pentru că Pedro a fost out, Giroud la fel, Hudson-Odoi accidentat și, după 35 de minute, l-am pierdut și pe Willian. Problema lui nu este gravă și într-o săptămână se va antrena cu echipa și Pedro"
Maurizio Sarri, manager Chelsea

38 de goluria marcat Chelsea în 21 de etape, având cel mai slab atac din primele 6 echipe în Premier. Însă doar defensiva lui Liverpool e mai bună ca a londonezilor

4 dintrecele 5 egaluri din acest campionat au fost făcute de Chelsea acasă, trei dintre ele fiind remize albe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează