INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Poftiți în infern! Patronul lui Chelsea pune presiune pe jucători, The Sun îi avertizează: ”Veți da socoteală fanilor pentru demiterea lui Mourinho!”

Fanii, partizanii lui Mourinho. Jucătorii au toate motivele să se teamă de furia lor
Fanii, partizanii lui Mourinho. Jucătorii au toate motivele să se teamă de furia lor

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 00:00

Suporterii au fost tot timpul de partea managerului portughez. Încă de la primele zvonuri că ar putea fi concediat, ei au afișat bannere pe care scria ”Singura cale e Jose!”

Ultimele săptămîni la Chelsea au fost iadul pe pămînt pentru Jose Mourinho. Dar o dată cu eliberarea managerului portughez din funcție, joi după-amiază, se profilează un alt infern. De astă dată, pentru jucători!

"Lipsă de implicare"

Jose le-a reproșat public vedetelor plătite cu milioane de lire sterline că l-au trădat. Iar presa și multe dintre fostele glorii ale Premier League, precum Alan Shearer și Thierry Henry, i-au dat dreptate: "Ei sînt în mare măsură responsabili pentru demiterea lui Mourinho. Ce s-a întîmplat în unele meciuri nu e vina lui. Am sesizat o anume lipsă de implicare".

"Cazan încins"

La fel crede și majoritatea suporterilor, de partea managerului încă de la începutul crizei. Potrivit tabloidului The Sun, ei îi vor întîmpina cu ostilitate pe Hazard, Diego Costa și compania astăzi, la meciul cu Sunderland-ul lui Costel Pantilimon: "Stamford Bridge va fi un cazan încins. Jucătorii le vor da socoteală fanilor pentru Jose!".

"Vreau rezultate!"

Îngrijorat de amploarea crizei, patronul Roman Abramovici, însoțit de cei mai apropiați colaboratori ai săi, a supervizat personal antrenamentul de ieri. Iar potrivit Daily Mail, jucătorilor le-a pus în vedere: "Consider că sîntem în fața unui nou start. Din acest moment vreau de la voi rezultate!".

Hiddink nu stă azi pe bancă

Favorit la succesiunea lui Mourinho pînă în vară, Guus Hiddink a ajuns ieri la Londra și a început negocierile cu responsabilii clubului la un hotel situat lîngă stadion. El le-a spus jurnaliștilor:"Nu stau pe bancă cu Sunderland.

Întîi vreau cît mai multe informații despre jucători, despre întreaga situație. Trebuie să analizez bine înainte de a da un răspuns". Hiddink a mai pregătit-o pe Chelsea, tot ca "interimar", în 2009, cîștigînd Cupa Angliei.

Dat afară în 10 minute!

Daily Mail a dezvăluit ieri cum a decurs ultima zi a lui Mourinho la Chelsea. Tehnicianul portughez a condus antrenamentul și apoi i-a însoțit pe jucători la masa de Crăciun, unde li s-a servit, printre altele, curcan la grătar. După care a fost abordat de "aghiotanții" lui Abramovici, care i-au comunicat decizia patronului: "În zece minute totul a fost gata".

"Le trebuie 10 jucători noi"

Pep Guardiola, despre care presa engleză a scris că sezonul viitor va antrena în Premier, nu s-a arătat interesat de a-i succeda lui Mourinho la Chelsea. Antrenorul lui Bayern a comentat doar atît: "Acolo e nevoie de vreo zece jucători noi pentru ca echipa să revină în top".

Van Gaal: "Aș putea urma eu!"

Managerul lui Man. United, Louis van Gaal, s-a arătat surprins de demiterea lui Mourinho. Și le-a spus jurnaliștilor că "trebuie să încep să cîștig. Altfel mă așteaptă și pe mine sfîrșitul lumii, ca pe Jose". United n-a mai cîștigat de 5 meciuri, pierzîndu-le pe ultimele două, cu Wolfsburg, în Ligă, și cu Bournemouth, în Premier.

"N-aș fi vrut să-l dau afară pe Mourinho. Dar pur și simplu nu mi-a mai rămas nici o altă opțiune"
Roman Abramovici, patron Chelsea

"Am dat totul. Uneori, prea mult. Dar așa a fost să fie. Am și eu dreptul la un an negativ. Sînt antrenori care au un sezon bun din 20. Alții n-au nici unul"
Jose Mourinho, fost manager Chelsea

9 eșecuria suferit Chelsea în 16 etape de campionat. E pe locul 16, la un punct de retrogradare

16.000.000 €va primi Mourinho despăgubire. Salariul pe un sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
spion_kop
spion_kop  •  19 Decembrie 2015, 10:44

asta da minune ... *** sa puna presiune, cazanul de pe Stamford Bridge ...aoia daca striga de doua ori ragusesc, Mou si-a dat seama ca a pierdut vestiarul, trebuia sa plece de vreo doua luni far acolo se face treaba cu zeci,! sute de milioane de euro pe masa nu cu pungute cu vitamine, nu cu Tudor al 12-lea jucator, Mou nu a vrut sa-si compromita un an, cind si-a dat seama ca nu are cum o sa mai dreaga sandramaua, a plecat, nu l-a dat nimeni afara ... ,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează