INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Pogba a fost certat de Mourinho pentru că acordă mai multă atenție propriei imagini decât fotbalului: ”Ochii pe minge!”

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 00:00

Paul Pogba a costat-o pe Man. United o avere, vara trecută. Numai că internaționalul francez n-a justificat până acum banii investiți de club în transferul său de la Juventus.

Managerul Jose Mourinho, cel care a insistat pentru achiziționarea lui, l-a apărat public de fiecare dată. Însă deunăzi i-au sărit și lui siguranțele.

Tabloidul Daily Mirror a aflat că după ce Pogba și-a lansat propriul emoji pe Twitter, în ianuarie, tehnicianul portughez a răbufnit. Iar în ultimul timp îl pisează la cap constant: "Lasă sponsorii, lasă propria imagine și concentrează-te mai mult asupra fotbalului".

Dar cum performanțele mijlocașului de 24 de ani nu s-au îmbunătățit, "Mou" ar fi trecut la amenințări. Și i-a pus în vedere că poate ateriza pe banca de rezerve sau chiar în tribună!

105.000.000 €i-a plătit Manchester United lui Juventus în schimbul lui Pogba

12.000.000 €anual, plus bonusuri, câștigă francezul la United. Are contract pe 5 ani

7 goluriși 5 assisturi a bifat Pogba la United în toate competițiile acestui sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  01 Aprilie 2017, 09:42

Slabut , slabut de tot...si ce de bani frateee..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează