INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Polemica tradițională » Barcelona forțează din nou mîna Realului

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 08:47

În fiecare an, în Spania, e o adevărată bătaie de cap alegerea stadionului pentru finala Cupei Regelui.

Pentru acest an se prefigurează o finală Barcelona - Sevilla, după ce catalanii au spulberat-o în meciul tur din semifinale pe Valencia, 7-0, iar Sevilla a făcut același lucru cu Celta Vigo, scor 4-0.

Echipa lui Luis Enrique se gîndește deja la ultimul act al competiției și, implicit, la locul în care se va disputa.

Cu Real Madrid eliminată, catalanii vor să ceară ca finala să se joace pe cel mai mare stadion disponibil, " Santiago Bernabeu", la fel cum a mai cerut și în alți ani și e de așteptat ca madrilenii să refuze din nou. As scrie că cererea Barcelonei e doar o manevră pentru a agita apele, un pressing la clubul blanco pentru ca șefii să-și exprime public refuzul de a găzdui evenimentul.

"Ca întotdeauna, vom cere ca finala să fie organizată pe cel mai mare stadion disponibil și care poate facilita deplasarea unui număr mare de fani, iar din acest punct de vedere, variantele sînt limitate în Spania", spun catalanii, fără să numească, deocamdată, opțiunea preferată. Celelalte variante sînt " Vicente Calderon" și Mestalla.

Șefii formației blaugrana mizează și pe implicarea Sevillei pentru ca finala să se dispute în capitala Spaniei, fiind ușor pentru fanii andaluzi să facă deplasarea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează