INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENT

Poliţia a pornit o anchetă pentru a stabili vinovaţii pentru prăbuşirea stadionului lui Twente

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 iulie 2011 16:34

Poliţia din Enschende a pornit o anchetă pentru a stabili cine se face responsabil de prăbuşirea stadionului lui Twente şi moartea unui om şi rănirea altor 15. Din declaraţiile unui purtător de cuvînt a comunităţii din Enschende a declarat că toţi cei prinşi sub dărîmături făceau parte din echipa care se ocupa de mărirea capacităţii stadionului.

" Ancheta pentru a stabili vinovaţii a început deja şi de acest caz se ocupă atît poliţişti cît şi experţi tehnici din Enschede", a spus Patricia Claassens pentru AFP.

Persoana decedată, Algemeen Dagblad, în vîrstă de 31 de ani, era un muncitor care participa la mărirea capacităţii stadionului, la momentul în care acoperişul peluzei s-a prăbuşit. Opt muncitori din cei 15 răniţi se află în continuare la spital, unde primesc îngrijiri medicale.

Au şi probe video

Primarul oraşului Enschede, Peter den Oudsten, a declarat că a văzut imaginile din momentul prăbuşirii acoperişului, dar a refuzat să le comenteze, lăsîndu-i pe specialişti să o facă sau să se folosească de filmare în cadrul anchetei.

Acoperişul stadionului echipei care evoluează în Eredivisie, FC Twente, s-a prăbuţit ieri. Arena urma să fie extinsă cu 6.000 de locuri.

VEZI VIDEO DE LA PRĂBUŞIREA ACOPERIŞULUI

Poliţia a pornit o anchetă pentru a stabili vinovaţii pentru prăbuşirea stadionului lui Twente

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
z3tis
z3tis  •  08 Iulie 2011, 21:34

Diferenta fata de Romania este ca o sa-i si gaseasca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează