INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

BAYERN MUNCHEN // VIDEO Poliţia a descins la antrenamentul lui Bayern Munchen! Motivul este fabulos! Ce i-a făcut un fan antrenorului: „Îl știam de nebun”

Bayern Munchen // FOTO: Guliver/GettyImages
Bayern Munchen // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 11:37

Niko Kovac, antrenorul lui Bayern a fost prins de picior de un suporter, care n-a vrut să-i mai dea drumul. Fanul a fost reținut, dar a încercat să fugă. „Îl ştim pe nebun, ţipa că vrea să paseze cu jucătorii!”, explică poliţia.

Antrenamentul de marţi al lui Bayern s-a terminat mai puţin obişnuit, cu un mic scandal şi intervenţia poliţiei. Tehnicianul Niko Kovac s-a trezit atacat de un fan, care l-a prins de un picior şi n-a mai vrut să-i dea drumul.

Croatul nu s-a speriat deloc, pentru că intrusul era o prezenţă obişnuită la teren, dar stewarzii şi apoi agenţii au trebuit să intervină pentru a calma spiritele.

A fost arestat şi eliberat la scurt timp:

„Îl ştim pe nebun, ţipa că vrea să paseze cu jucătorii! Nu e prima oară când provoacă incidente. Kovaci nu a fost deloc în pericol”.

Jucătorii bavarezi mai degrabă s-au amuzat, ştiindu-l pe suporterul ce mereu îi aşteaptă după antrenament.

Set cu Fenerbahce

Marți, campionii Germaniei s-au distrat cu Fenerbahce în a doua semifinală de la Audi Cup, câştigând cu 6-1, hat-trick Müller plus golurile lui Renato Sanches, Goretzka şi Coman. Finala e diseară cu Tottenham, ce a trecut de Real Madrid (1-0) prin reuşita lui Kane, provocându-i al treilea eşec în patru amicale lui Zidane.

Citește și:

VIDEO + FOTO Alt conflict la Real Madrid după a treia înfrângere! Zinedine Zidane anunță furios: „Nimeni nu are locul garantat aici”

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează