INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

BAYERN MUNCHEN // VIDEO Poliţia a descins la antrenamentul lui Bayern Munchen! Motivul este fabulos! Ce i-a făcut un fan antrenorului: „Îl știam de nebun”

Bayern Munchen // FOTO: Guliver/GettyImages
Bayern Munchen // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 11:37

Niko Kovac, antrenorul lui Bayern a fost prins de picior de un suporter, care n-a vrut să-i mai dea drumul. Fanul a fost reținut, dar a încercat să fugă. „Îl ştim pe nebun, ţipa că vrea să paseze cu jucătorii!”, explică poliţia.

Antrenamentul de marţi al lui Bayern s-a terminat mai puţin obişnuit, cu un mic scandal şi intervenţia poliţiei. Tehnicianul Niko Kovac s-a trezit atacat de un fan, care l-a prins de un picior şi n-a mai vrut să-i dea drumul.

Croatul nu s-a speriat deloc, pentru că intrusul era o prezenţă obişnuită la teren, dar stewarzii şi apoi agenţii au trebuit să intervină pentru a calma spiritele.

A fost arestat şi eliberat la scurt timp:

„Îl ştim pe nebun, ţipa că vrea să paseze cu jucătorii! Nu e prima oară când provoacă incidente. Kovaci nu a fost deloc în pericol”.

Jucătorii bavarezi mai degrabă s-au amuzat, ştiindu-l pe suporterul ce mereu îi aşteaptă după antrenament.

Set cu Fenerbahce

Marți, campionii Germaniei s-au distrat cu Fenerbahce în a doua semifinală de la Audi Cup, câştigând cu 6-1, hat-trick Müller plus golurile lui Renato Sanches, Goretzka şi Coman. Finala e diseară cu Tottenham, ce a trecut de Real Madrid (1-0) prin reuşita lui Kane, provocându-i al treilea eşec în patru amicale lui Zidane.

Citește și:

VIDEO + FOTO Alt conflict la Real Madrid după a treia înfrângere! Zinedine Zidane anunță furios: „Nimeni nu are locul garantat aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează