INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FENERBAHCE - BEȘIKTAȘ 1-1

Poliția le-a confiscat mii de poze cu Pancu portar fanilor lui Beșiktaș înaintea derbyului! Unii ultrași le-au ascuns sub tricouri și au intrat cu ele!

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2018 12:42

Bănuind că suporterii lui Beșiktaș vor încerca să-i provoace pe ultrașii lui Fenerbahce chiar pe stadionul lor, forțele de ordine au strâns câteva mii de fotografii cu Pancu înaintea remizei 1-1.

Zeci de autocare ale fanilor lui Beșiktaș s-au oprit luni seară în fața stadionului Şükrü Saracoğlu. Era derby în Istanbul. "Vulturii", care nu mai câștigaseră de 13 ani pe terenul lui Fenerbahce (9 eșecuri, 5 egaluri), voiau să-și motiveze jucătorii cu imaginea lui Daniel Pancu. El, atacantul român cu numărul 9, trecuse în poartă în ultimul sfert de oră pentru o victorie istorică, ultima în cartierul Kadıköy în fața galben-albaștrilor: 4-3, pe 17 aprilie 2005.

3.000 de poze în colțul lui Beșiktaș

Inițial, ultrașii alb-negrii anunțaseră că vor purta măști cu chipul lui Pancu împotriva lui Fener. Apoi, s-au gândit că polițiștii le vor confisca pe toate și au schimbat planul în ultima clipă. Fiecare dintre cei 3.000 de fani ai lui Beșiktaș a primit o fotografie cu Pancu portar. Toți urmau să le ridice deasupra capetelor la startul partidei. Era modul lor de a-și încuraja favoriții și de a-i speria pe marii rivali.

Nu le-au purtat noroc

Numai că polițiștii aflaseră de planul galeriei. Și, temându-se că "vulturii" îi vor provoca pe suporterii adverși și că vor fi incidente pe stadion, polițiștii le-au confiscat pozele. Au strâns o mulțime la intrarea arenei "Ülker".

N-au reușit să le ia pe toate. Avertizați, mai mulți fani le-au ascuns sub haine și au pătruns cu ele în tribună, arătându-le cu mândrie jucătorilor.

Nu le-au purtat însă noroc. N-au învins nici acum. 1-1, chiar dacă Babel a deschis scorul. Beșiktaș mai așteaptă un succes pe "Şükrü Saracoğlu". Ultimul a fost cu Pancu portar. 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează