INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Profită Liverpool de complexul rivalei? Cotă mărită la 50 pentru o nouă victorie cu Everton

Everton și Liverpool se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Premier League. Foto: Guliver/GettyImages
Everton și Liverpool se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Premier League. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2020 18:35 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 21:00

Everton și Liverpool se întâlnesc duminică, de la ora 21:00, într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Premier League.

Liverpool poate câștiga titlul în această rundă, dacă Manchester City nu o învinge pe Burnley. „Cormoranii” au un parcurs remarcabil în Premier League, unde au adunat 82 de puncte în 29 de etape și au un avans de 22 de puncte în fața lui City.

Urmează derby-ul cu Everton, rivala locala. Gazdele au avut evoluții oscilante în acest an, reușind să obțină numai trei victorii în ultimele 10 meciuri. Echipa lui Carlo Ancelotti are un complex în confruntările cu Liverpool, ultimul succes fiind obținut în 2010! Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale, un bookmaker important oferind cota 50 pentru un succes al lui Liverpool (detalii AICI)!

  • Everton are o singură înfrângere în timp regulamentar în ultimele 10 partide acasă, 0-2 cu Norwich; 
  • Liverpool a pierdut la zero ultimele trei deplasări; 
  • „Cormoranii” au câștigat 7 dintre ultimele 10 meciuri directe cu Everton; 
  • Everton a marcat un singur gol în ultimele 5 partide directe disputate acasă cu Liverpool.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul al lui Liverpool a fost mărită la 50, în loc de 1.60. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează