INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Emoționant! Portar consolat de un copil după ce echipa lui a pierdut în ultimul minut meciul cu Boca Juniors

Ezequiel Unsain // Foto: Getty Images
Ezequiel Unsain // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 17:46 / Actualizat marti, 23 august 2022 17:58

Imagini emoționante din Argentina fac înconjorul întregii planete. După ce Defensa y Justicia a pierdut cu scorul 0-1 meciul cu Boca Juniors, pe teren propriu, cu un gol primit în minutul 90+2, portarul gazdelor a fost consolat de un copil care a coborât din tribună.

„Un moment frumos! După finalul meciului Defesa - Boca 0-1 din #LigaProfesional, un copil a invadat terenul de joc pentru a-l consola pe Ezequiel Unsain!”, notează SportsCenter pe contul de twitter.

Oficialii echipei Defensa y Justicia au făcut și ei un apel la suporteri, pentru a-l identifica pe băiat. „Prieteni de pe twitter, ajutați-ne să găsim acest copil care ne-a impresionat pe toți cu îmbrățișarea dată lui Ezequiel”, e mesajul postat pe contul de twitter al clubului.

Defensa y Justicia, răpusă în prelungiri de Boca Juniors

Meciul dintre Defensa y Justicia și Boca Juniors, scor 0-1 a contat pentru a 15-a etapă din Liga Profesionistă de fotbal din Argentina. Golul victoriei a fost înscris de atacantul Luis Vazquez, în vârstă de 21 de ani, în minutul 90+2 al partidei.

Golul primit în prelungiri l-a afectat puternic pe portarul celor de la Defensa y Justicia, care s-a prăbușit pe teren. A fost momentul în care micul fan a alergat spre el și l-a îmbrățișat.

În urma acestui rezultat, Boca Juniors a urcat pe locul 9, cu 23 de puncte acumulate din șapte victorii și două egaluri. În schimb, Defensa y Justicia se afundă în partea de jos a clasamentului, fiind pe locul 23, cu 15 puncte (trei victorii, șase egaluri).

Liga Profesionistă din Argentina e formată din 28 de echipe care joacă o singură dată între ele.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Barcelona, PSG și Juventus, urmărite de UEFA » 10 cluburi europene investigate pentru încălcarea fair-play-ului financiar

Chelsea mai pregătește un tun » 94 de milioane de euro pentru cel mai bun jucător din Serie A!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  24 August 2022, 15:25

"un copil a invadat terenul de joc" - va omoara limba noastra, care chiar e ingropata pt unii...

Marcel20
Marcel20  •  23 August 2022, 19:33

Mama, dar cum canta suporterii..!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 August 2022, 18:41

O, ce moment frumos.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează