INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Portarul Brănescu a debutat la Juventus » A jucat cu Del Piero!

Laurenţiu Brănescu a schimbat de ieri tricoul la Juventus, trecînd de la numărul 40 la 12
Laurenţiu Brănescu a schimbat de ieri tricoul la Juventus, trecînd de la numărul 40 la 12

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 20:41

Internaţionalul român de 17 ani a fost folosit ieri o repriză de antrenorul Del Neri şi nu a primit gol în amicalul cu formaţia de tineret

La numai trei luni după transferul de la CSŞ Rm. Vîlcea, Laurenţiu Brănescu a ajuns să apere la Juventus! Nu la "tineret", unde pe 6 aprilie a fost, în premieră, rezervă în derbyul cîştigat (2-1) cu Torino, ci chiar la formaţia lui Del Neri! Debutul internaţionalului român, ce a calificat "naţionala" U17 la turneul final al CE 2011 din Serbia respingînd un penalty în ultimul minut, s-a produs ieri. A intrat în testul contra echipei Primavera (4-1), la care Buffon a jucat în primele 45 de minute.

Goalkeeperul de 17 ani a prins o repriză. După două săptămîni de pregătire cu seniorii, Del Neri l-a băgat după pauză în locul lui Storari, Brănescu devenind coleg cu Del Piero, Aquilani, Pepe, Matri şi Bonucci. Căpitanul selecţionatei U17 a rezistat fără gol, remarcîndu-se prin trei parade.

Aduc un polonez?
"Noul Buffon" mai are de aşteptat pînă să intre şi într-un meci oficial. Juve caută acum un portar tînăr, dar mai experimentat, pentru viitorul apropiat. "Gazzetta dello Sport" susţine că torinezii îl curtează pe polonezul Sandomierski (21 de ani, 1,96 m, Bialystok), care are 3 prezenţe la "naţionala" mare.

450.000 de euro a plătit Juve pentru Brănescu. La care s-ar putea adăuga 400.000 cînd va bifa 5 meciuri la torinezi şi 3 convocări la "naţionala" mare

"Vreau să debutez în sezonul viitor şi să fiu titular în maximum trei ani. Aş fi fericit ca Juve să ia titlul cu mine în poartă"
Laurenţiu Brănescu, portar Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nttflox
nttflox  •  15 Aprilie 2011, 09:15
Postat de littled3v1l pe 15 Aprilie 2011, 03:36

Asta cat va rezista la Juve ? Ca Deac la Shalke sau Ionita la Koln? Speram sa fie cel putin pe jumatea lu` Mutu acolo in Italia. Bafta

Sanse sa reziste are. A plecat la 17 ani si mai poate fi inca modelat. Multa bafta, Laurentiu!

onlyred
onlyred  •  15 Aprilie 2011, 09:09

Felicitari din toata inima... sper ca vei deveni in scurt timp un "adevarat zid" pentru poarta nationalei noaste. Sa ne traiesti si sa ai grija de talentul tau.

mariusss10
mariusss10  •  15 Aprilie 2011, 04:52

bafta multa si sper sa invete ceva de la buffon si de la jucatorul meu preferat italian din toate timpurile, alex del piero...sunt doua exemple de bun simt si modestie in lumea fotbalului, desi au fost si sunt doua legende ale fotbalului italian...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează