INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA OLANDEI

”Portarul-pizza” continuă să apere în Olanda! Are 37 de ani și 110 kilograme: "Mă antrenez, alerg, țin dietă, degeaba!"

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2017 13:28

Jeroen Verhoeven, fost la Ajax și Utrecht, joacă acum la De Dijk, în liga a treia. Miercuri, a primit patru goluri de la "lăncieri" în 16-imile Cupei Olandei, De Dijk - Ajax 1-4.

Jeroen Verhoeven este un caz special. A învățat fotbal la Academia lui Ajax, a fost trei ani în lotul roș-albilor (2009-2012) după șapte sezoane la Volendam, a jucat și la Utrecht, dar întotdeauna a fost așa. Supraponderal. Mult peste limită. Când apărea pe gazon, fanii adverși începeau să scandeze: "Pizza, pizza". Și i s-a spus "portarul-pizza".

La un moment dat, goalkeeperul s-a supărat: "Oamenii se poartă de parcă m-aș duce la McDonalds direct de la antrenament, dar n-am intrat niciodată într-un restaurant fast-food". Pe 6 mai 2016, după o ultimă stagiune la Volendam, a anunțat că se retrage. Însă a continuat la ASV De Dijk, în liga a treia batavă.

 

Miercuri, la 37 de ani și 110 kilograme, cu o burtă impresionantă, Verhoeven a apărat împotriva lui Ajax, fosta sa echipă. Și a luat patru goluri de la "lăncieri" în "16"-imile Cupei. 

"Aș fi un tip svelt dacă aș afla cum pot să dau jos kilogramele. Am încercat totul, de la antrenamente suplimentare la dietă după dietă. Degeaba. Sunt gras, dar sunt în formă. În 15 ani, nu am fost accidentat decât o singură dată. Ce dovadă mai bună vreți că greutatea nu mă afectează?" Jeroen Verhoeven, portar De Dijk

3 meciuri a apărat Jeroen Verhoeven în prima ligă olandeză la Ajax în perioada 2009-2012

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gannicus2014
gannicus2014  •  26 Octombrie 2017, 15:33

asta-i ideal la dinamo ca nu cere bani, il remunereaza negoita in clatite si ambii ar fi incantati de deal

davidblack
davidblack  •  26 Octombrie 2017, 15:03

zici ca este fratele lui alibec si budescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează