INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OBILALE SE ÎNTOARCE ACASĂ

Portarul togolez împuşcat, repatriat pe banii federaţiei franceze!

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2010 00:00

Calvarul lui Kodjovi Obilale e pe cale să se termine. Goalkeeperul "naţionalei" togoleze, rănit grav pe 8 ianuarie în atacul din Angola, se pregăteşte să plece din Johannesburg, părăsind spitalul unde s-a internat după ce a fost împuşcat.

 

Scăpat de momentul critic, portarul echipei Pontivy din a patra ligă franceză s-a confruntat cu o altă mare problemă. Obilale spera să se întoarcă repede în Franţa, dar s-a lovit de neînţelegerile dintre federaţii şi de obstacolele regulamentare.

 

Potrivit L'Equipe, transportul sub strică supraveghere medicală ar costa 65.000 de euro, sumă prea mare pentru Pontivy şi pe care nici federaţia angoleză, nici cea togoleză nu vor s-o achite. Obilale a fost salvat pînă la urmă de forul de la Paris, care s-a oferit să suporte toate costurile, urmînd să ceară decontarea sumei la FIFA sau la federaţiile implicate în cazul portarului togolez.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează