INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Porumboiu a scăpat uşor cu Lopez Caro, Claude Puel cere despăgubiri de 5 mil € de la Lyon

Claude Puel a fost dat afara de la Lyon la finalul stagiunii trecute
Claude Puel a fost dat afara de la Lyon la finalul stagiunii trecute

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 11:20

"Lyon trebuie să plătească 3,3 milioane de euro pentru anul pe care Puel îl mai avea de contract şi 1,6 milioane de euro pentru că i-au afectat imaginea", a spus Guy Reiss, avocatul lui Puel.

Deşi nu a antrenat niciodată prin România, Claude Puel pare să aibă apucături specifice fotbalului de pe meleaguri mioritice. Pe modelul brevetat de Lopez Caro la Vaslui sau de Jose Peseiro la Rapid, tehnicianul francez cere despăgubiri după ce a fost dat afară. Motivul: i-a fost afectată imaginea.

În Hexagon se discută însă la un cu totul alt nivel. Puel cere despăgubiri în valoare de aproape 5 milioane de euro de la Olympique Lyon, pentru că a fost dat afară cu un an înainte de finalul contractului.

Antrenorul de 50 de ani a fost înlocuit în iunie cu Remi Garde după ce nu a reuşit să câştige campionatul cu Lyon. Echipa a terminat anul trecut pe locul 3 în Ligue 1, la 12 puncte în spatele cîştigătoarei Lille. Cele 5 milioane pe care le cere Puel nu reprezintă însă recordul. La începutul lui iunie, Gerard Houllier a fost anunţat de şefii lui Aston Villa că va primi 5 milioane de lire dacă renunţă la post. Şi a făcut-o!

Şi asta e nimic pe lîngă suma pe care trebuie s-o primească Piţurcă de la Adrian Mititelu pentru că a fost dat afară de la Craiova. Selecţionerul a cîştigat în instanţă împotriva finanţatorului "Ştiinţei" şi trebuie să primească 7 milioane de euro. Această sumă s-a calculat însă şi pe baza banilor pe care Piţurcă i-a investit la echipă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
lukasoil3
lukasoil3  •  16 Septembrie 2011, 13:29

voi cate suturi a-ti avut aseara?.........aaa scuze....... voi nu jucati in europa, decat prin tururile preliminatorii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează