INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IMPRESIONANT

Fantastic! Fanul singuratic din 2012 a câștigat acum primul trofeu în calitate de președinte al clubului!

Tiago Rech // foto: Twitter @ thecasualultra
Tiago Rech // foto: Twitter @ thecasualultra

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 18:03 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 19:12

Tiago Andre Rech a fost singurul fan al celor de la Santa Cruz RS care a asistat din tribune la înfrângerea usturătoare cu Gremio din 2012, scor 1-4. La 8 ani de atunci, din postura de președinte al clubului, a câștigat primul lui trofeu cu echipa favorită.

O poveste impresionantă din Brazilia face înconjurul lumii în aceste zile. În 2012, Santa Cruz RS, o echipă din Brazilia care joacă în prezent în al treilea eșalon din țara sud-americană, a înfruntat Gremio de Porto Alegre, iar un singur suporter a însoțit echipa pe stadionul Olimpic. Este vorba despre Tiago Andre Rech, care în 2014 a devenit ofițer de presă în cadrul clubului pe care îl iubește.

La 4 ani distanță de la acel moment, Santa Cruz RS se afla într-o situație delicată pe plan financiar, dar Tiago Rech nu s-a ferit de responsabilitatea de a conduce clubul, astfel că a devenit președinte. Din această postură a reușit să o conducă pe Santa Cruz spre triumful în Cupa Gaucho, care îi asigură acesteia calificarea în premieră în Cupa Braziliei, informează Globo Esporte.

Tiago Rech: „Santa Cruz este viața mea”

Cu această ocazie, Tiago s-a pozat în tribunele stadionului alături de trofeu. Cu zâmbetul pe buze și cu câteva kilograme în minus față de acum 8 ani, președintele micuței echipe pare cu adevărat împlinit: a scris istorie pentru clubul căruia i-a fost cel mai loial susținător.

Fantastic! Fanul singuratic din 2012 a câștigat acum primul trofeu în calitate de președinte al clubului!
foto: Twitter @ thecasualultra

„Emoțiile sunt prea mari! Să fii președinte al unui club din a treia divizie și să câștigi această competiție, încasând un premiu important și la anul urmând a juca în Cupa Braziliei... Santa Cruz este viața mea. Am renunțat la multe în viață pentru acest club. Îl iubesc!”, a declarat Rech la scurt timp după triumful echipei sale.

În finala disputată în urmă cu 4 zile, Santa Cruz a trecut de Sao Jose. Turul a fost câștigat de echipa prezidată de Tiago Rech cu 3-1, dar în retur cei de la Sao Jose au câștigat cu același scor. Meciul a mers la loviturile de departajare, unde Santa Cruz a câștigat, 4-3.

Un fan singuratic care a devenit președinte ridică un pahar astăzi. Este un vis devenit realitate. Santa Cruz este minunată, merită prezența în Cupa Braziliei - Tiago Rech, președinte Santa Cruz

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Messi nu a revenit din vacanța din Argentina! Nu va juca în următorul meci al Barcelonei

Turcii titrează: „Bătaie pe Mutu: 5 echipe i-au făcut oferte!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează