INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Pradă pentru ”rechini” » A primit o primă de instalare uriașă, iar impresarii îi dau târcoale

Pentru Dembele, Dortmund i-a plătit 15 milioane euro lui Rennes
Pentru Dembele, Dortmund i-a plătit 15 milioane euro lui Rennes

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 00:00

Ousmane Dembele, 19 ani, francez de origine senegaleză, a primit la Dortmund 10 milioane € primă de instalare. Bani din care vor să se înfrupte și impresarii.

Contractul semnat de Ousmane Dembele, 19 ani, cu Dortmund vara trecută nu e exorbitant. 200.000 € brut, salariul lunar, 10.000 € brut pentru fiecare punct în Bundesliga, dacă joacă măcar 45 minute. Și 25.000 €, tot brut, la fiecare punct în Ligă. Plus 50 la sută pentru calificarea în "optimi". Dar suma pe care a primit-o drept primă de instalare îți ia ochii: 10 milioane €!

Din acești banii vor să se înfrupte impresarii. Fostul, Martial Kodija, vrea 3 milioane pentru că ar fi ajutat la transfer. Actualul, Moussa Sissoko, nu neagă, însă îi oferă doar 1,2 milioane. Iar Kodija amenință cu tribunalul!

În 2015, tot din cauza agenților, transferul atacantului la Salzburg a picat. Supărat, el a făcut o criză: "Plec în Senegal. Am terminat-o cu fotbalul!". Dar i-a trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close