INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Prea puțin pentru 95 de milioane de euro » Ce planuri are Manchester United cu Antony

Antony, în criză de formă. Foto: Imago Images
Antony, în criză de formă. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 15:52 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 22:18

Antony a ajuns pe lista neagră a lui Manchester United. Cumpărat cu 95 de milioane de euro de la Ajax, în 2022, brazilianul a dezamăgit crunt: numai 8 goluri și 3 assist-uri în 55 de apariții. Clubul vrea să scape în iarnă de el și să-l aducă pe Gabriel Barbosa.

Antony este cel mai scump jucător cumpărat de Manchester United în era „Erik ten Hag”. Nu mai puțin de 95 de milioane de euro a expediat multipla campioană a Angliei în contul lui Ajax, pentru a-și asigura serviciile atacantului brazilian.

Numai că jucătorul în vârstă de 23 de ani n-a convins. În 55 de apariții, a înscris doar 8 goluri și a dat 3 pase decisive. Iar în acest sezon încă se află „pe sec”. Mai rău, acasă, în Brazilia, a fost acuzat de violență fizică și de agresiune sexuală, fiind în continuare anchetat.

Manchester United se impune in extremis pe terenul lui Fulham și întrerupe seria de două înfrângeri la zero » Clasamentul actualizat din Premier League
FULHAM - MANCHESTER UNITED 0-1
Manchester United se impune in extremis pe terenul lui Fulham și întrerupe seria de două înfrângeri la zero » Clasamentul actualizat din Premier League

Situație în care clubul a decis că e timpul să scape de el. Dacă este posibil, chiar în această iarnă, în ciuda unui contract scadent abia în 2027!

Obiectivul lui Manchester United este acum Gabriel Barbosa de la Flamengo

Manchester United are și un înlocuitor în vizor. Este vorba tot despre un atacant brazilian, Gabriel Barbosa, 27 de ani, de la Flamengo Rio de Janeiro. Acesta a înscris deja 18 goluri în acest sezon, iar contractul cu roș-negrii îi expiră în 2024.

Planul lui United? Să-l dea pe Antony împrumut până la finele sezonului, lui Flamengo, la schimb cu Barbosa. După care, în vară, să caute să-l vândă definitiv.

Antony era cel mai bun la Ajax. În Premier League n-a convins

Pentru Antony, un mare pas înapoi. Timp de doi ani (2020 - 2022), la Ajax, sub comanda lui Ten Hag, el ajunsese  unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

A fost și motivul pentru care, atunci când a plecat la Manchester United, tehnicianul olandez l-a declarat obiectivul său numărul unu. Numai că, după un prim-sezon așa și așa, brazilianul a „căzut” abrupt.

Zinedine Zidane, mutare iminentă! Vânzarea unui club mare îl readuce în circuit pe triplul câștigător al Ligii Campionilor!

Furtuna Ciaran a lovit Europa! Vedeta din Serie A și-a luat cizmele și a ieșit pe străzi pentru a ajuta la curățenie

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează