INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Premier League ar putea intra într-o nouă eră! Televiziunile pregătesc un plan revoluționar

Sky Sports și BT Sport, deținătorii de drepturi din Premier League, vor să transmită live din vestiar, tunel și de pe băncile de rezerve. foto: Guliver/Getty Images
Sky Sports și BT Sport, deținătorii de drepturi din Premier League, vor să transmită live din vestiar, tunel și de pe băncile de rezerve. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2020 13:06

Sky Sports și BT Sport, deținătorii de drepturi din Premier League, vor să transmită live din vestiar, tunel și de pe băncile de rezerve.

Dacă nu se reia sezonul, cluburile din Premier League ar putea pierde un miliard de euro, în special din drepturile TV. De aceea, vor să revină pe teren în această vară pentru a finaliza campionatul. 

Dar televiziunile joacă tare, având pretenții neașteptate. La negocierile pentru Project Restart, Sky Sports și BT Sport i-au surprins pe șefii cluburilor cu cererile lor, scriu jurnaliștii britanici.

Transmisii din vestiar în Premier League? 

Pentru ca meciurile să fie mai atractive, vor să instaleze camere TV și în vestiare, pe tunel și pe băncile de rezerve și să facă transmisii live din aceste locuri și înainte, și în timpul (pentru reacțiile antrenorilor), și la sfârșitul partidelor. Antrenamentele vor reîncepe de mâine. Data restartului ar putea fi 19 iunie

350 de milioane de eurovor pierde cluburile din Premier League și dacă se reia campionatul

Match Preview Wolfsburg - Borussia Dortmund. Oaspeții caută a 6-a victorie consecutivă în campionat

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

BUNDESLIGA. Fabulos! Recordul unic al lui Erling Haaland: e peste Messi și Cristiano Ronaldo

Miodrag Belodedici, interviu în presa din Spania despre Steaua '86: „Nimeni nu-și poate explica de ce și cum a fost posibil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează