INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Incident grav în Premier League » Un jucător a fost lovit în cap cu o sticlă aruncată din tribune!

Matthew Lowton, lovit cu o sticlă în cap // foto: Guliver/gettyimages
Matthew Lowton, lovit cu o sticlă în cap // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 12:30 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 13:11

Matthew Lowton (32 de ani), fundașul lui Burnley, a fost lovit în cap cu o sticlă aruncată din tribune, în minutul 54 al deplasării de la Leeds. 

Lowton celebra alături de coechipieri reușita de 1-1 a lui Maxwel Cornet când o sticlă pe jumătate plină aruncată de un fan al lui Leeds l-a lovit în cap. Jucătorul s-a ales cu o rană serioasă în zona frunții și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cu toate acestea, englezul a ales sa continue partida.

Harrison a deschis scorul pentru gazde în minutul 39. Francezul Cornet a adus egalarea pentru Burnley în minutul 54, însă formația antrenată de Marcelo Bielsa a trecut din nou în avantaj în minutul 77 prin reușita lui Stuart Dallas. Daniel James a stabilit scorul final, 3-1 pentru Leeds, cu un gol în prelungiri.

Fanii lui Leeds nu sunt la prima abatere. Probleme și la derby-ul Arsenal - Manchester City

Fanii lui Leeds au creat mai multe probleme în actuala stagiune. Luna trecută, un suporter a fost arestat după ce a avut mai multe remarci rasiste la adresa jucătorilor de la Arsenal Nuno Tavares și Nicolas Pepe. Tot în decembrie, Sergi Canos, jucătorul lui Brentford, a fost lovit de un obiect aruncat din tribune în timpul celebrării unei reușite.

Incidentul de la Leeds nu este primul de acest fel din prima etapa de Premier League din 2022. După ce a reușit golul victoriei cu Arsenal în minutele adiționale, Rodri, jucătorul lui Manchester City, s-a bucurat în fața suporterilor londonezi, iar aceștia au reacționat aruncând cu diferite obiecte către mijlocașul spaniol.

Mai multe știri din Premier League: 

Arestat pentru rasism și homofobie! Se întâmplă în Premier League » Reacția clubului: „L-am interzis”

Cristiano Ronaldo face orice pentru fi în formă » Pentru ce a cheltuit 18.000 de euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează