INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE. Căpitanul lui Watford, atacat: „Sper ca fiul tău să ia coronavirus”

Săptămâna trecută, Troy Deeney anunța că nu revine pe gazon pentru prima săptămână de antrenamente // Sursă foto: Getty +37   FOTO
Săptămâna trecută, Troy Deeney anunța că nu revine pe gazon pentru prima săptămână de antrenamente // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 12:19

PREMIER LEAGUE. Troy Deeney (31 de ani), căpitanul lui Watford, a dezvăluit atacurile îndreptate împotriva sa. „Și eu, și soția mea am fost insultați”. A fost însă convins să revină la pregătire: „Nu-mi pot face jobul stând acasă și spunându-le colegilor: «Câștigați meciul ăsta pentru mine. Eu nu mișc un deget!»”.

Săptămâna trecută, Troy Deeney anunța că nu revine pe gazon pentru prima săptămână de antrenamente. „Refuz. Fiul meu de numai cinci luni, care s-a născut prematur, are dificultăți respiratorii. Nu pot să merg acasă și să-l pun în pericol", declara atacantul lui Watford.

Între timp, fotbalistul în vârstă de 31 de ani a fost convins să reia pregătirea. Și el spune acum, într-un interviu pentru CNN: „Sunt căpitanul unei echipe de Premier League. Nu-mi pot face jobul stând acasă și spunându-le colegilor: «Câștigați meciul ăsta pentru mine. Eu nu mișc un deget!». Toți cei care mă cunosc știu că nu mă sperie nicio provocare. Dar, la fel, știu și că familia este cea mai importantă".

„Eu muncesc! Du-te la muncă!"

Deeney a dezvăluit atacurile declanșate împotriva sa. Nu doar pe rețelele de socializare. „Și eu, și soția mea am tot primit mesaje urâte, insulte. Sau mergi pe stradă, cineva trece pe lângă tine și îți zice: «Eu muncesc! Du-te la muncă!»". 

Cel mai mult l-au afectat mesajele legate de băiatul lui. „Oameni care-mi spuneau: «Sper ca fiul tău să ia coronavirus». E ceva greu de suportat". Nu a reacționat: „Dacă începi să răspunzi, cei care te-au provocat vor fi convinși că te-au lovit și vor continua".

„Am spus doar că nu vin la antrenamente în prima săptămână. Oamenii au comentat de parcă nu m-aș mai fi întors deloc. Nu e cazul" 
Troy Deeney, căpitan Watford

129 de goluria marcat Troy Deeney în 388 de meciuri jucate în zece sezoane la Watford

FOTO Cele mai interesante cadre din timpul pandemiei de coronavirus

+33 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Decizia care va schimba fotbalul: ce schimbare analizează în acest moment FIFA

Ianis Hagi, conexiune extraordinară cu fanii lui Rangers: „Ador presiunea lor. Te învață cum să trăiești fotbalul"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează