INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE // Cine îi ia locul lui Cesc Fabregas pe Stamford Bridge? Doi mari favoriți în vizorul lui Sarri: unul vine din Rusia!

Leandro Paredes, Zenit, deasupra celor doi jucători, foto: Guliver/gettyimages
Leandro Paredes, Zenit, deasupra celor doi jucători, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 17:15

Ziarul britanic „The Telegraph” susține că Chelsea a restrâns căutarea pentru înlocuitorul mijlocașului spaniol Cesc Fabregas pe Stamford Bridge la două nume: argentinianul Leandro Paredes (24 de ani, Zenit Sankt Petersburg) și italianul Nicolò Barella (21 de ani, Cagliari).

Paredes este un produs al celor de la Boca Juniors, cu 71 de meciuri în Serie A, majoritatea pentru Roma și Empoli. Începând din 2017, Paredes joacă pentru Zenit Sankt Petersburg, având totodată și 9 meciuri pentru naționala pumelor.

De partea cealaltă, Nicolò Barella este văzut ca un talent al fotbalului din Cizmă, jucând la Cagliari, unde s-a și format. În ultimele luni, Barella a și debutat pentru naționala Italiei, unde a bifat 4 partide.

S-ar părea că favorit pentru transferul la Chelsea este Paredes, care a distribuit pe pagina sa de Twitter un videoclip realizat de fanii londonezi intitulat „Bine ai venit la Chelsea!”.

paredestweet

Tot la capitolul veniri, Chelsea ia în considerare activarea pentru 45 de milioane de Euro a clauzei de răscumpărare a fundașului central olandez Nathan Ake (23 de ani).

După câțiva ani pe Stamford Bridge, în care a fost mai mult împrumutat, Ake a fost vândut de Chelsea la Bournemouth pe 25 de milioane de euro în 2017, unde s-a impus ca titular. Pe plan internațional, Ake are un gol în 10 selecții la naționala Olandei.

25 de milioane €este cota lui Paredes. 30 de milioane de Euro este cota lui Barella conform Transfermarkt

(de Andrei Stroe)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează