INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

James Rodriguez, la un pas de Premier League! Suma infimă pentru care Real Madrid îl lasă să plece

James Rodriguez ar putea părăsi Real Madrid în această vară // foto: Guliver/gettyimages
James Rodriguez ar putea părăsi Real Madrid în această vară // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 18:36 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 19:12

James Rodriguez (29 de ani), mijlocaș care aparține de Real Madrid, este dorit în Premier League, de către Manchester United.

Columbianul, care nu se bucură de o relație bună cu antrenorul Zinedine Zidane la Real Madrid, ar putea părăsi definitiv campioana La Liga la finalul acestui sezon.

Manchester United este foarte interesată de serviciile mijlocașului ofensiv, iar publicația Daily Express informează că impresarul fotbalistului va merge în Anglia săptămâna viitoare, pentru o primă rundă de negocieri cu „Diavolii roșii”.

Suma infimă cerută de Real Madrid

James a avut parte de un sezon nefericit la Real Madrid, în care a fost limitat la doar 14 meciuri în toate competițiile. Relația acestuia cu Zinedine Zidane este inexistentă, salariul său este foarte mare și contractul îi expiră în vara lui 2021, astfel că madrilenii sunt dispuși să îl vândă la un preț redus: doar 25 de milioane de euro!

Nemulțumit de statutul de veșnică-rezervă din acest sezon, James i-a cerut lui Zinedine Zidane să nu îl mai includă în lotul echipei pentru ultimele partide din La Liga.

GALERIE FOTO James Rodriguez, mesaj controversat primit de la o actriță de filme porno: „Sper că ți-a plăcut!”

1 gol și 2 pase de gola reușit James Rodriguez în acest sezon, în doar 728 de minute pe teren

75 de milioane de euroi-a plătit Real Madrid lui Monaco în schimbul mijlocașului, în 2014. „Galacticii” ar înregistra o pierdere de 50 de milioane dacă United îl cumpără pe suma cerută

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Lionel Messi la Inter? Reacția lui Antonio Conte după ce a aflat că l-ar putea antrena

AC Milan, la un pas de o dublă lovitură! Zlatan Ibrahimovic și Gianluigi Donnarumma, convinși să rămână pe San Siro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  27 Iulie 2020, 10:24

Buna afacere, Perez !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează