INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Surpriză uriașă în Premier League: Manchester United, învinsă „acasă” de ultima clasată

Manchester United - Sheffield United 1-2 // foto: Guliver/gettyimages
Manchester United - Sheffield United 1-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 09:40 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 10:22

Manchester United a avut șansa de a urca pe primul loc în Premier League, dar a ratat-o după ce a pierdut pe teren propriu cu Sheffield United, scor 1-2.

Runda intermediară din Premier League a avut parte de o surpriză imensă. Manchester United, candidată la titlu, a fost învinsă pe „Old Trafford” de Sheffield United, ultima clasată, care avea doar o victorie în acest sezon!

Deși Ole Gunnar Solskjaer a aruncat în luptă cel mai bun prim „11”, Manchester United nu a luat nici măcar un punct din duelul cu Sheffield. Oaspeții au deschis scorul în minutul 23, prin Kean Bryan, care a reluat cu capul o centrare din corner.

Sheffield, victorie pe „Old Trafford” cu Manchester United

Manchester United a alergat după egalare, iar aceasta a venit în partea a doua. Mai exact în minutul 64, când căpitanul Harry Maguire a finalizat cu capul o centrare a lui Alex Telles, tot din corner.

Egalitatea pe tabelă a rezistat doar 10 minute, pentru că Sheffield nu a cedat și a dat lovitura decisivă prin Oliver Burke, al cărui șut a fost deviat decisiv de Tuanzebe.

16-4a fost raportul ocaziilor de gol în favoarea lui Manchester United

Clasament Premier League:

Manchester United rămâne pe 2 în Premier League după acest rezultat. „Diavolii roșii” au 40 de puncte obținute în 20 de meciuri, unul sub liderul Manchester City. „Cetățenii” au și un meci în minus față de rivala din oraș, astfel că se pot distanța la 4 puncte de United.

Sheffield, în schimb, rămâne pe ultima poziție în Premier League. Echipa lui Chris Wilder a ajuns la 8 puncte, victoria cu Manchester United fiind doar a doua din acest sezon, după un 1-0 cu West Brom în urmă cu două etape!

12 goluria înscris Sheffield în acest sezon, în 20 de meciuri. 2 dintre acestea au venit în poarta lui Manchester United!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Radu Drăgușin, un nou meci ca integralist pentru Juventus! Ce scrie presa italiană despre prestația românului

Răspunsul lui Ibrahimovic, acuzat de rasism la incidentul cu Lukaku: „În lumea lui Zlatan...”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  28 Ianuarie 2021, 10:34

United nu are aparare sa castige campionatul si nici un antrenor de top...anul asta la cate absente importante are Liverpool in aparare cred ca o sa castige titlul City...a reinceput sa joace masinaria lui Guardiola ca in anii in care a luat titlul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează