INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Premier League repornește azi! Pep Guardiola se teme: „Să ne spunem rugăciunea”

Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages +7   FOTO
Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 09:54 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 10:15

Premier League se reia în această seară. Manchester City jucând restanța cu Arsenal (ora 22:15). Liverpool, 25 de puncte avans, mai are nevoie doar de două succese pentru a cuceri titlul după trei decenii. 

După o sută de zile de pauză, Premier League repornește și el în această seară, cu cele două restanțe: Aston Villa - Sheffield United (ora 20:00) și Man. City - Arsenal (22:15, ambele în direct pe Eurosport). Liverpool, care mai are nevoie doar de două victorii pentru primul titlu după 30 de ani, are duminică derbyul cu Everton.

Pep Guardiola: „Am stat două luni în vacanță, pe canapea" 

Pep Guardiola, managerul „cetățenilor", se teme de acest final de sezon condensat la maximum, echipa sa urmând să dispute patru partide în următoarele 11 zile. 

„Suntem gata să jucăm un meci, dar nu încă unul trei zile mai târziu și apoi altul după patru zile. Nu e vorba doar de Manchester City, ci de toate formațiile. Am fost două luni în vacanță, întinși pe canapea, și jucătorii nu sunt pregătiți total", a declarat Guardiola înainte de Project Restart.

 „Totuși, e nevoie să încheiem acest sezon pentru ca pierderile financiare ale cluburilor să fie cât mai mici". Concluzia lui? „Trebuie să ne adaptăm, să ne spunem rugăciunea și să fim norocoși".

 Guardiola: „O lipsă incredibilă de pregătire" 

Se teme de accidentări: „Ne-am antrenat doar trei săptămâni, e o lipsă incredibilă de pregătire. Nu vorbim de Spania ori Germania, unde au lucrat cinci sau șase săptămâni. Știm că nu e suficient ce am făcut, dar asta este situația". „Băieții mei se antrenează bine, dar nu știu exact care este condiția lor fizică și câte minute pot rezista la cel mai bun nivel" Pep Guardiola, manager Man. City

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din Premier League

Newcastle pune la bătaie 135 de milioane de euro pentru un star din Serie A

Căpitan din Premier League: „La fiecare echipă există cel puțin un fotbalist gay sau bisexual”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close