INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

PREMIER LEAGUE // VIDEO Liverpool și Manchester City, victorii dramatice » Arsenal și United, în degringoladă! Cum arată ACUM clasamentul

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 19:07

Suspansul a caracterizat etapa cu numărul 11 din Premier League. Manchester City și Liverpool, echipele care se luptă pentru titlu, au revenit de la 0-1 și s-au impus. 

Liverpool a devenit specialistă în reveniri. Elevii lui Jurgen Klopp au câștigat al treilea meci consecutiv după ce au fost conduși, după cel cu Tottenham (2-1) și nebunia din Cupa Ligii cu Arsenal (5-5 în timpul regulamentar, 5-4 după penalty-uri).  

Astăzi, „cormoranii” s-au văzut conduși din minutul 21, după golul marcat de Trezeguet dintr-o poziție la limita ofsaidului. Campioana Europei a contestat două decizii luate de sistemul VAR. Prima, în minutul 29, când golul lui Firmino a fost anulat pentru ofsaid (foto dreapta). A doua, în minutul 75, când mingea a fost oprită cu mâna în careu de Engels.  

PREMIER LEAGUE // VIDEO Liverpool și Manchester City, victorii dramatice » Arsenal și United, în degringoladă! Cum arată ACUM clasamentul

Presiunea a dat roade în minutele 87, prin Robertson, și în al patrulea minut de prelungire, când Mane a reluat cu capul din careu. 

Chin și la Manchester 

Manchester City s-a chinuit la rândul ei pentru victorie în meciul cu Southampton. Ward-Prowse a deschis scorul pentru gazde în minutul 13, apoi a urmat o dominare totală a gazdelor. Totală, dar sterilă în prima repriză, când „cetățenii” nu au cadrat niciun șut pe spațiul porții.  

Eroul formației lui Guardiola a fost Kyle Walker. Fundașul dreapta a pasat la primul gol marcat de Aguero în minutul 70, apoi a înscris cu 4 minute înainte de expirarea timpului regulamentar. 

City rămâne la 6 puncte în spatele lui Liverpool, iar etapa următoare se deplasează pe Anfield.  

Arsenal și United pierd teren  

Manchester United a deschis etapa în deplasarea de la Bournemouth. „Diavolii” au pierdut 0-1 și rămân cu doar 13 puncte acumulate în primele 11 etape.  

Arsenal a comis-o la rândul ei și ajunge la 3 meciuri consecutive fără victorie în campionat. „Tunarii” sunt în afara locurile de Liga Campionilor, pe 5, cu 17 puncte, după remiza 1-1 cu Wolverhampton.

Vezi și: 

FRANKFURT - BAYERN 5-1 // FOTO Campioana Germaniei a suferit un eșec istoric! Fanii le-au cerut socoteală elevilor lui Kovaci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bboy7
bboy7  •  02 Noiembrie 2019, 20:07

bine cu linku ala Adrian Jitea...vedeti clasamentu dar de fapt e fantasy league...AMATORI LOL!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează