INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Premieră în istoria lui Real Madrid » Anunțul făcut de conducerea clubului în privința lui Neymar

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 10:02

Real Madrid l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo, ajuns la Juventus pentru 112 milioane de euro, dar nu se grăbește să găsească un înlocuitor.

Deși presa din Spania a speculat principala țintă a Realului este brazilianul Neymar, clubul blanco anunță că nu este interesat de atacantul de 26 de ani de la PSG. Conducerea spaniolilor a uimit iar și a emis un nou comunicat prin care anunță că nu este interesată de achiziția lui Neymar, la fel cum a făcut și în urmă cu două săptămâni, când a negat transferurile lui Neymar și lui Mbappe. Aceste comunicate reprezintă o premieră în istoria clubului, care n-a mai comentat până acum atât de intens zvonurile despre transferuri, apărute în presă.

" Real Madrid vrea să anunțe că nu are intenția de face o ofertă pentru Neymar. Relația dintre cele două cluburi este extraordinară, iar dacă Real vrea un jucător de la PSG mai întâi va discuta cu clubul", se arată în comunicatul lui Real Madrid.

Neymar este la PSG din vara lui 2017, când francezii au plătit 222 de milioane de euro celor de la Barcelona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Iulie 2018, 15:54

totusi cu fair playul ala financiar se mai aude ceva ? la un momen dat psg trebuia sa vanda de multe milioane si nu a vandut pe nimeni.

luciann
luciann  •  14 Iulie 2018, 14:24
Postat de jack_the_striper pe 14 Iulie 2018, 11:25

Era clar de la început. Ce să facă cu el? De ce ar da atâția bani pe el? Pai Cavani, Griezman, Hazard sau Lewandoski sunt mult mai buni, nu atât de scumpi și abordabili.

Lewa nu mai joaca nimic de vreun an de zile...

alexzece
alexzece  •  14 Iulie 2018, 12:17
Postat de ucluj2011 pe 14 Iulie 2018, 12:11

Nu , nu sunt mult mai buni , nu sunt nici măcar mai buni , sunt TOT PE ACOLO și întradevăr Neymar nu-și merită banii (NIMENI nu merită atâția bani) și foarte bine că nu-l ia Realul , dar nu poți spune că cineva de pe Planeta Pământ a fost sau este MULT mai bun decât Neymar. Neymar pînă la urmăeste un fenomen LA FEL sau APROAPE la fel de mare ca și Cristiano Ronaldo sau Messi.

Mbappe,un pusti de 19 ani,este deja peste el.Neymar nu e nici la jumatatea valorii pe care Messi si Ronaldo o au. ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează