INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Premiu pentru Mourinho! Cum îl omagiază Primaria din orașul natal: "Fără absurdități ca «The Special One»"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 15:45

Edilii orașului Setubal au redenumit Rua da Saude în onoarea antrenorului Jose Mourinho. Dar primarul Maria Meira tot a reușit să-l necăjească un pic.

Aflat în pauză competițională, Jose Mourinho a dat o fugă până acasă, la Setubal, unde primarul Maria das Dores Meira i-a făcut onoarea de a reboteza o stradă cu numele său. Vechea "Rua da Saude" este acum "Avenida Jose Mourinho (Treinador de Futebol)"!

"Fără absurdități ca «The Special One»"

"De regulă refuz omagiile pentru victoriile și trofeele câștigate în fotbal. Dar pe acesta îl voi accepta. Setubal continuă să fie singurul oraș în care mă simt eu însumi, Ze, Ze Mario. Unde oamenii mă tratează normal și mă fac să mă simt bine. Sunt un setubalense pur, cu toate calitățile și defectele sale", a spus managerul Manchester United.

Însă de bine ce și-a exprimat bucuria că "aici prietenii îmi spun, simplu, Ze și niciodată absurdități ca «The Special One»", primărița Dores Meira nu s-a putut abține în discursul său: "Domnul Mourinho e unul dintre acei setubalense care ne umplu de mândrie pentru că e cu adevărat special. Are un talent special și o dragoste specială pentru țara lui". 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close