INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT MARADONA

Presa din Argentina a aflat ce s-a găsit în camera lui Maradona + declarația unui asistent: „Respira la acea oră”

Diego Maradona. foto: Guliver/Getty Images +38   FOTO
Diego Maradona. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 16:12 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 16:54

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. La aproape două zile de la decesul care a șocat mapamondul, continuă să iasă la iveală noi informații despre dispariția tragică a lui Diego Armando Maradona.

Potrivit postului argentinian Télam, citat de AS, presa locală a aflat ce se găsea în camera lui Maradona în momentul în care a fost descoperit fără suflare. În camera unde a murit Maradona se aflau, conform sursei citate, mai multe sandvișuri care îi fuseseră aduse argentinianului cu o seară înainte, dar pe care Diego nu apucase să le mânânce. 

De asemenea, au mai fost găsit și mai multe cutii de medicamente folosite pentru arsuri stomacale, cum ar fi Reliveran sau Taural. Ambele îi fuseseră în prealabil prescrise, fiind exclus ca acestea să-i fi cauzat moartea.

Potrivit raportului preliminar al autopsiei, acesta s-a stins din viață din cauza unei insuficiențe cardiace acute. Autopsia a fost făcută la morga din San Fernando, lângă Buenos Aires. Medicii legiști care au efectuat autopsia marelui fotbalist au precizat în raportul preliminar motivul exact al decesului. Potrivit Ole, doctorii au descoperit o „insuficiență cardiacă cronică congestivă care a cauzat edem pulmonar acut”.

Când a murit Maradona? 

Circumstanțele morții lui Diego Maradona continuă însă să nască semne de întrebare în Argentina. Pentru moment, nu este foarte clară ora la care „El Pibe D’Oro” a încetat din viață.

Declarația unuia dintre asistenții argentinianului, Ricardo, complică și mai mult desfășurarea anchetei. Acesta a declarat că, la ora 06:30 dimineața, când și-a încheiat tura, Maradona „respira”. Ricardo a părăsit însă locuința, fiind înlocuit cu o asistentă pe nume Gisela, care trebuia să stea cu Diego până la ora 12:00.

FOTO 40 de imagini zguduitoare din lume, la o zi după ce a murit Diego Maradona

+34 FOTO

A murit Diego Maradona. Cifrele unei legende:

  • Maradona a jucat la 6 cluburi: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell's (1993-1994);
  • 312 goluri a marcat Diego Maradona în 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club;
  • 91 de selecții a strâns „El Pibe de Oro” la naționala Argentinei în perioada 1977-1994;
  • 10 trofee a cucerit El Diez, cele mai importante fiind Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989).

VIDEO. Iosif Rotariu, șocat de vestea morții lui Diego Maradona: „Parcă s-a rupt ceva din mine când am auzit”

Citește mai multe știri despre Diego Maradona:

„Averea lui Maradona a fost topită! I-au furat tot” » Gazzetta publică primul raport cum s-au risipit milioanele lui Diego! Din ce ajunsese să trăiască

VIDEO Un vecin al lui Diego Maradona a publicat ultima filmare cu regretatul argentinian » Cum a impresionat un copil

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează