INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GENK

Presa din Belgia l-a taxat pe Gică Hagi: „De-asta n-a jucat Ianis la Genk”

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 11:41

Presa din Belgia a reacţionat imediat la declaraţiile lui Gică Hagi despre Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) şi a explicat din nou de ce mijlocaşul luat de la Viitorul n-a reuşit să se impună la Genk.

Nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, dar anturajul lui crede că nu este din cauza lui Ianis. În mod evident, tatăl său e nemulțumit de cum a fost tratat la Genk", scrie agenţia Voetbal Primeur.

Presa din Belgia, răspuns pentru Gică Hagi

„Regele" spusese după transferul la Rangers: „Trebuie să vorbesc mai puțin, să fiu în linia a doua. Să mă uit la el și să mă bucur de fotbalul lui, de cariera pe care o va avea. Are creștere foarte mare şi multe performanțe. Ce s-a întâmplat nu a ținut de el. Când a jucat și a depins de el, a dovedit că a fost unul dintre cei mai buni. Mă bucur că a plecat la o echipă unde să joace, este un transfer bun". .

Ianis Hagi a fost împrumutat de Glasgow Rangers, vicecampioana Scoției, de la Genk. Formația lui Steven Gerrard are o clauză exclusivă de cumpărare în vară, stabilită la 5 milioane de euro.

vezi și:

Formidabilul boom Lazio » Valorea biancocelestilor s-a mărit de peste patru ori! Ștefan Radu, cotă în scădere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
luputu
luputu  •  04 Februarie 2020, 15:17

Hagi a fost un mare jucator, dar cand ii inveti pe jucatori cu blaturile si favoritismele ii strici, poate sa fie el cat de talentat ar fi.

864670430247166
Cornaciu Raul  •  04 Februarie 2020, 14:47
Postat de daniaania pe 04 Februarie 2020, 14:10

Si daca este fiul *** tre sa fie talentat ??? Pana acuma nu a dovedit nimic, si nici nu va dovedii.Sunt destui tineri fara plile talentati si care stau in umbra.O sa vedeti ca revine la mama-nava.

E o barat pana acum: La Fiorentina, Genk, Nationala Mare a Romaniei, la Viitorl(in Cupele Europene). Nu e vina lui ca e umflat de Gheorghe Hagi, presa, impresario and so on.

864670430247166
Cornaciu Raul  •  04 Februarie 2020, 14:46
Postat de synystergates pe 04 Februarie 2020, 13:15

Foarte bun comentariul tau. Compara un jucator de 21 de ani pe care Genk a dat 4 milioane de euro, cu unul de 19 ani pe care Dortmund a dat 20 milioane de euro. Mai are rost sa vorbim de cotele de piata sau salarii? Nu poti compara un jucator ok cu un jucator fenomenal. Ianis nu e "Messi de Romania", dar nici Genk nu i-a acordat sanse.

Nu comparam Bundesliga cu Campionatul Belgiei. Belgia e un campionat mediocre spre bunicel. Ianis Hagi daca avea valoare ar fi aratat-o atat la Fiorentina , cat si la Genk. Belgieii alaturi de portughezi si olandezi sunt cei mai buni din lume la lansari de jucatori in fotbalul mare. Cum am m-ai zis Ianis e un jucator bunicel, dar doar pentru Liga 1 si pentru campionate mai slabe. Ianis nici la natio nala mare in cele 10 prezente nu a deposit stadiul de "mediocru" frumos spus. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece. Asta e valoarea tinerilor jucatori romani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează