INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINANŢATORI

Presa italiană: Moratti poate pleca de la Inter

Massimo Moratti
Massimo Moratti

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 16:55

Massimo Moratti este foarte aproape de a părăsi clubul din Milano, la care evoluează românul Cristi Chivu. Cel puţin aşa susţine cotidianul La Stampa, care scrie că Moratti ia în calcul varianta de a se retrage din fotbal, dacă Federaţia de Fotbal din Italia va decide să retragă titlul acordat Interului în 2006, ca urmare a scandalului Calciopoli.

"Dacă se va decide ca titlul să fie luat de la Inter, Moratti este dispus să iasă din fotbal, în semn de protest", anunţă cotidianul italian. Echipa ar urma însă să fie luat de Angelomario, deja vice-preşedinte.

Totuşi, informaţia se pare că nu este foarte credibilă din două motive: cotidianul La Stampa are sediul la Torino, aproape de clubul Juventus, iar Moratti este unul dintre cei mai înfocaţi patroni din fotbal, de nenumărate ori declarînd că trăieşte pentru Inter.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează