INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

Președintele fostei campioane a Germaniei a decedat astăzi la 43 de ani » Clubul, șocat de dispariția subită

Președintele fostei campioane Hertha Berlin a decedat, sursa / Twitter Hertha Berlin
Președintele fostei campioane Hertha Berlin a decedat, sursa / Twitter Hertha Berlin

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 16:25 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 19:14

Președintele clubului Hertha Berlin, Kay Bernstein, a decedat astăzi, la 43 de ani, conform unui anunț postat de formația din liga a doua germană pe rețelele de socializare.

Bernstein era președintele lui Hertha Berlin din iunie 2022, iar vestea a luat prin surprindere inclusiv clubul german.

Următoarea destinație a lui Mourinho! » Luat peste picior din nou de Ryanair Italia: „Ultimul apel pentru Jose”
ANTRENORI
Următoarea destinație a lui Mourinho! » Luat peste picior din nou de Ryanair Italia: „Ultimul apel pentru Jose”

Hertha Berlin a anunțat dispariția lui Kay Bernstein

„Hertha BSC deplânge moartea lui Kay Bernstein. Clubul a primit marţi vestea cumplită că preşedintele Kay Bernstein a murit pe neaşteptate la vârsta de 43 de ani.

Întregul club, conducerea şi membrii personalului sunt şocaţi şi profund întristaţi de ştire” este mesajul postat de nemți pe rețelele de socializare.

Momentan, clubul nu a precizat cauza decesului, dar cotidianul Bild menționează faptul că un atac de cord este cea mai plauzibilă variantă. El s-a culcat luni, în jurul orei 23:00, dar nu s-a mai trezit a doua zi.

Bernstein a mers joi în Alicante, acolo unde Hertha Berlin s-a deplasat pentru cantonamentul de iarnă, precizează sursa citată. Președintele era foarte popular în rândul fanilor, ținând cont de faptul că a fost un suporter înfocat al echipei înainte de a deveni președinte.

Președintele lui Hertha nu se simțea rău

Duminică, președintele s-a întors la Berlin via Dusseldorf și era într-o dispoziție foarte bună. Soția sa a apelat de dimineață serviciile de urgență, dar a fost prea târziu. Primul informat a fost Colin Jahn, prieten apropiat al lui Bernstein și director de marketing al clubului.

La mijlocul lunii octombrie, președintele și-a fracturat trei coaste după ce a suferit un accident la birou, dar depășise problema. Hertha va juca primul meci oficial din acest an duminică, 21 ianuarie, împotriva lui Dusseldorf.

Hertha Berlin a câștigat două titluri în Germania, în 1930 și 1931. În prezent, ocupă locul 7 în liga a doua. În iunie 2022, atunci când Bernstein a fost instalat în funcția de președinte, clubul se afla în Bundesliga.

Citește și:

Nicolae Stanciu, câștigătorul trofeului „Golul anului 2023”: „A fost cel mai bun an din carieră datorită calificării la EURO 2024!” + „Radu Drăgușin o să se impună ca titular”

CEO-ul de la Genoa pariază, într-un interviu pentru cititorii GSP: „Radu Drăgușin nu va sta mult la Spurs” » Cum l-au depistat pe român: „Ne-am dat seama rapid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
henrywais
henrywais  •  16 Ianuarie 2024, 19:08
Postat de Catalynn_14 pe 16 Ianuarie 2024, 17:39

Daca avea “schema completă” nu e chiar “pe neașteptate”. RIP! :-(((((

sper sa ai si tu aceeasi soarta cat mai curand.

Catalynn_14
Catalynn_14  •  16 Ianuarie 2024, 17:39

Daca avea “schema completă” nu e chiar “pe neașteptate”. RIP! :-(((((

Vezi toate comentariile (2)
Comentează