INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

"Preşedinte" la şeici » PSG şi-a găsit în sfîrşit antrenor: Laurent Blanc, fostul selecţioner al "cocoşilor"

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 22:15

Blanc, 47 de ani, va semna luni un contract pe două sezoane şi va avea un salariu anual de 4 milioane de euro


Luni de zile au negociat şeicii, proprietarii lui PSG, dar n-au convins pe nimeni. Toate marile nume i-au refuzat. Oferta qatarioţilor, un an de contract (pentru că, în secret, s-ar fi înţeles cu Arsene Wenger să preia echipa în 2014), a fost neatrăgătoare, deşi propuseseră un salariu consistent, pentru unii chiar şi de 8 milioane de euro net.

Ultimul care le-a comunicat roş-albaştrilor că nu e interesat de Paris a fost olandezul Rijkaard, joi. Dar ieri, la numai 11 zile de startul pregătirii, după mai multe ore de tratative, "preşedintele" Laurent Blanc a acceptat condiţiile lui PSG. Liber după despărţirea de "naţionala" Franţei, în 2012, tehnicianul va semna luni pe două sezoane (1+1 opţional), pentru un salariu anual de 4 milioane de euro.

4,5 milioane de euro va primi Paris Saint-Germain de la Real Madrid pentru a-l elibera de contract pe Carlo Ancelotti

9 antrenori au negociat cu PSG: Mourinho, Wenger, Benitez, Pellegrini, Mancini, Hiddink, Laudrup, Villas-Boas şi Capello

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează