INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, anunţă schimbări uriaşe: "Săptămîna viitoare vom face mai multe anunţuri"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 17 mai 2014 22:02

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, vorbeşte despre un nou proiect la formaţia catalană şi anunţă schimbări majore.


"Nu am cîştigat nici un trofeu sezonul ăsta. Dar de cîteva săptămîni lucrăm la un nou proiect. Vor fi schimbări uriaşe.Unii fotbalişti nu vor mai continua la acest club anul viitor, dar vom continua să luptăm. Filosofia noastră rămîne aceeaşi. Va exista continuitate a acestei echipe, dar cu mari schimbări. Săptămîna viitoare vom face mai multe anunţuri.

S-au întîmplat multe sezonul ăsta, dar echipa a continuat să lupte. A fost un an foarte dificil din multe motive. Pînă la urmă, să ajungem să jucăm acest meci decisiv, cu titlul pe masă, şi să jucăm finala Cupei e totuşi ceva pozitiv, dar nu sîntem mulţumiţi".

Oficialul blaugrana a lăudat noua campioană din La Liga: "Atletico Madrid a meritat acest trofeu, a demonstrat azi o dată în plus asta".

Directorul sportiv al Barcelonei, Andoni Zubizarreta, a comentat şi el finalul de sezon fără trofeu al echipei: "Trebuie să mergem mai departe. Sezonul se măsoară în trofee cîştigate, iar noi n-am obţinut nimic. Barca nu era pregătită pentru aşa ceva".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mambo
mambo  •  18 Mai 2014, 19:29

S-a dus era extraterestrului Laporta si Barca a coborat pe Pamant. Simpli muritori, nu mai arata nimic din ce stiau sa faca. Messi nu mai stie cu joy stick-ul si e un atacant bun si atat. Victoria lui Atletico va face curatenie mare la catalani. Tot raul e spre bine!

saramago
saramago  •  18 Mai 2014, 09:42

A fost totusi un trofeu cu Martino pe banca - SuperCupa Spaniei (1-1 la Madrid si 0-0 la Barcelona cu Atletico), dar care tine de precedentul sezon.

supersolo
supersolo  •  18 Mai 2014, 01:09

si la anul tot fara trofee veti ramane ...asa ca stai linistit FNI lucreaza pentru tine ...:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează