INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Președintele Barcelonei: "Verratti vrea să vină, dar PSG a zis că nu negociază" » Ce spune despre Messi: "Nu Messi dictează, alți jucători o fac"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 10:10

Josep Maria Bartomeu, președintele clubului Barcelona, a oferit un interviu pentru presa catalană.

Acesta a vorbit despre contractul și relația cu Leo Messi, despre transferuri și despre posibila venire a lui Marco Verratti.

...despre Messi: "Noul contract al lui Messi este o știre așteptată. Am vorbit de multe ori cu el, dar doar despre fotbal. Nu a cerut nimic pentru a semna contractul. Este o legendă că el numește antrenori sau cere transferuri.  El nu a cerut o echipă competitivă. Asta o fac Pique, Iniesta, Ter Stegen. Jucătorii vor să câștige, vor glorie, nu bani".

...despre Verratti:"Verratti e un jucător care îi încântă pe cei din staff-ul tehnic. Știm că jucătorul vrea să vină. Aici, problema este PSG. Clubul ne-a zis că nu vrea să negocieze. Ne-a spus clar «Nu vrem să vindem, nu vrem să negociem. Vorbim despre orice, dar nu de Verratti» ".

...despre transferuri: "Vom face 2-3 transferuri și va veni un jucător de la Barcelona B".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1088614464539809
Animalutul Jucaus  •  07 Iulie 2017, 15:06

prostanul asta de bartomeu crede ca toti sunt batuti in cap ca el si ne vinde gogoshi , asa, ca pizideul..............beyyy *** ***, messi dciteaza si cine e prezident la barcelona bey saracule -ia ****** pe messi inainte de urmatoarele alegeri si sa vezi dupa aia daca mai esti prezident.............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206209416816386
Ioan Trofin  •  07 Iulie 2017, 11:07

Mesi dictează cine ramane si cine pleaca de la echipa , iti garantez.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează