INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NUMIRE

Președintele interimar al UEFA, un apropiat al lui Mircea Sandu » A avut probleme cu procurorii elvețieni

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 16:44

După suspendările de cîte 8 ani primite de președinții FIFA și UEFA, Sepp Blatter și Michel Platini, s-a decis ca înlocuitorul francezului să fie Angel Maria Villar.

Președinte al Federației spaniole de fotbal și prim-vicepreședinte UEFA și FIFA, acesta a preluat funcția din postura de interimar. 

Spaniolul de 65 de ani le este cunoscut românilor ca un apropiat al fostului președinte FRF Mircea Sandu.

De asemenea, Villar a fost printre cei 10 membri ai Comitetului Executiv FIFA interogaţi de procurorii elveţieni pentru alegerea gazdelor CM 2018 şi CM 2022. Ulterior a fost amendat cu 23.000 de euro și  primit avertisment pentru că nu și-a adus aportul necesar în anchetă.

La FIFA există deja un interimar, din octombrie, cînd a fost numit camerunezul Issa Hayatou, vicepreședinte FIFA și preşedinte al Confederaţiei Africane de Fotbal.

"Domnul Sandu este o persoană excepțională a fotbalului românesc, o personalitate marcantă la nivel european. A depus o muncă extraordinară atât în fotbalul românesc, cât și în cel european. Sper ca noul președinte împreună cu oamenii din noul val să facă un pas înainte în privința reprezentării internaționale" Villar în luna martie 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  21 Decembrie 2015, 18:03

mai oameni buni, voi nu v-ati lamurit ca in ziua de azi sa ajungi in varful acestor tipuri de piramide (de oricare or fi ele) trebuie sa calci pe cadavre, sa manipulezi, sa "bend the law" sau chiar "brake the law" si chiar sa furi cu nerusinare? numai cine e orb sau prea naiv nu vede lucrurile astea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează