INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Președintele lui Bayern Munchen nu e fan Neymar: "Nu-l consider suficient de bun să valoreze 220 de milioane de euro"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gabi JurcaJURNALISPORT - Publicat luni, 18 decembrie 2017 22:26

Uli Hoeness a vorbit duminică în cadrul unei întâlniri cu fanii despre politica de transferuri a campioanei Germaniei.

Președintele a făcut comparație cu PSG și a recunoscut că Bayern nu are forța financiară a francezilor și nu poate face transferuri precum cele ale lui Neymar sau Mbappe.

”Noi nu putem oferi 220 de milioane de euro pe Neymar pe care nu îl consider suficient de bun să valoreze atât sau 180 pe Mbappe care este un jucator pe care îl apreciez” a declarat Hoeness în cadrul întâlnirii cu fanii.

Germanul de 65 de ani a vorbit și despre suma maximă pe care o pot plăti pentru un jucător: “Dacă va fi nevoie, vom face și transferuri importante de 50, 60, 70 de milioane de euro.”

Îl puteau cumpăra În 2010 pentru 24 de milioane de euro!

Chiar și așa, Bayern a avut ocazia de a-l transfera pe Neymar în perioada când brazilianul evolua la Santos, însă negocierile s-au împotmolit la suma de transfer. Agentul Predrag Racki a declarat într-un interviu pentru Novi List că a încurajat mutarea, însă clubul din Munchen nu a fost de acord cu suma cerută.

"În ianuarie 2010, am aranjat o întâlnire cu Christian Nerlinger (n.r - directorul lui Bayern de la acea vreme). M-am întâlnit cu el în Germania și mi-a spus că știa că Neymar era unul dintre cei mai talentați jucători din lume, însă nu a fost de acord cu suma de transfer de 24 de milioane de euro. Mi-a zis că nu pot plăti atâția bani pe un jucător care nu avea nici 18 ani împliniți și îl vor monitoriza în continuare".

În acest moment, cel mai scump jucător transferat de Bayern este Corentin Tolisso, mijlocașul transferat în vară pentru aproximativ 41 de milioane de euro.

surse: 90min.com, rmcsport.bfmtv.com, goal.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 08:54

In sfarsit, mai exista oameni cu picioarele pe pamant... nemtesc. Nimeni nu merita asemenea sume. Totul este prea umflat si risca sa se ...sparga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează